De belangrijkste factor van je bedrijf

de belangrijkste factor van je bedrijf

Bij marketing denk je voornamelijk aan je (potentiële) klanten. Want klanten heb je nodig om jouw bedrijf draaiende te houden. Toch? Er is echter nog 1 factor die nóg belangrijker is voor jouw merk. Wat dat is? We vertellen je er alles over in dit blog!

Lees verder

30-01-2023
 

Hoe je met brievenbuspakketten frustraties voorkomt

spandoek ontwerpen online

Ben jij ook iemand die regelmatig online een bestelling plaatst? Hartstikke leuk natuurlijk, maar het thuis blijven wachten op het pakketje is voor veel mensen een ergernis. Als je de mogelijkheid hebt, dan is dit ‘probleem’ als verzender eenvoudig op te lossen: een brievenbuszending. Er zijn daarbij wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Na het lezen van dit blog weet je alles over de brievenbuszending en waar deze aan moet voldoen! Lees je mee?

Lees verder

18-01-2023
 

Zo zet je een offline marketing campagne op

offline marketing campagne

Dus jij wilt een offline marketing campagne opzetten? Een goed idee! Want offline marketing is nog altijd een zeer effectieve manier om mensen te bereiken. Maar waar begin je? Wat heb je eigenlijk nodig? In dit blog geven wij jou vier handige tips waarmee jij direct aan de slag kunt! Benieuwd? Lees snel verder.

Lees verder

16-01-2023
 

Een sterk merk dankzij drukwerk

Een sterk merk dankzij drukwerk

In de digitale wereld van nu is het als ondernemer erg belangrijk om online gezien te worden. Je doet aan SEO, SEA en je website is piekfijn op orde. Maar vergeet je de offline wereld niet? Drukwerk is perfect om offline je doelgroep te benaderen. Wij vertellen je waarom!

Lees verder

16-01-2023