Drukkerij Reclameland breidt fors uit

Uitbreiding Reclameland

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Reclameland

FD Gazellen Award voor Reclameland

Simian, het moederbedrijf van Reclameland, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

nepgeld

Met namaakgeld kan je leuke dingen doen. Gebruiken voor spellen, educatieve doeleinden of een grap mee uithalen. Ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken ervan. Weten welke zodat we jouw eurobiljet wél gaan drukken? Joey vertelt!

Lees verder

05-07-2018
 

Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Win een gratis stedentrip

Misschien heb je al ontdekt dat al onze productafbeeldingen op de site in het teken van reizen staan. We bieden jou nu de kans om gratis één van die toffe steden te bezoeken. Hoe? Plaats in juli een bestelling en je maakt meteen kans op één van die twee reischeques ter waarde van € 400,-! Omdat je ordernummer je lotnummer is, speel je automatisch mee. Dat betekent hoe vaker je in juli een bestelling plaatst, hoe groter de kans is dat je wint.

Lees verder

30-06-2018 - Reacties (8)