Hoe je met brievenbuspakketten frustraties voorkomt

spandoek ontwerpen online

Ben jij ook iemand die regelmatig online een bestelling plaatst? Hartstikke leuk natuurlijk, maar het thuis blijven wachten op het pakketje is voor veel mensen een ergernis. Als je de mogelijkheid hebt, dan is dit ‘probleem’ als verzender eenvoudig op te lossen: een brievenbuszending. Er zijn daarbij wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Na het lezen van dit blog weet je alles over de brievenbuszending en waar deze aan moet voldoen! Lees je mee?

Lees verder

08-11-2021
 

Een kerstkaart versturen is ook marketing

kerstkaarten-versturen

Zeg nou zelf: het krijgen van een kerstkaart is elk jaar weer een leuke verrassing. Het is niet alleen leuk om kaarten te ontvangen van vrienden of familie. Bedrijven leven zich ook steeds meer uit met hun kerstgroet! Het versturen van een kerstkaart naar klantrelaties levert een extra contactmoment op. Zo versterk je jouw bedrijfsnaam en zorg je ervoor dat jouw klanten weer even aan je denken. Benieuwd hoe je dit jaar jouw kerstkaarten het beste in kunt zetten? Lees dan onze 3 tips voor zakelijke kerstkaarten!

Lees verder

13-10-2021
 

Hoe maak je een mooie kerstkaart?

kerstkaarten-ontwerpen

De periode rond kerst is dé tijd van het jaar om de mensen in je omgeving te bedanken voor afgelopen jaar. Wat is er leuker om dat met een kerstkaart te doen? Je kunt een standaard kerstkaart uit de winkel kopen, maar het is natuurlijk nog leuker om een persoonlijke kaart te versturen (en te ontvangen)! Maar hoe ontwerp je nou een mooie kerstkaart? We geven je graag een drietal tips in dit blog.

Lees verder

08-10-2021
 

Zo zorg je voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Valentijnsdag 2021

Het wordt misschien een beetje ondergesneeuwd door andere nieuwsberichten, maar vergeet niet dat het bijna Valentijnsdag is! Het zou toch wat zijn als je opeens met lege handen voor je geliefde staat. Of dat je een jaar moet wachten om je geheime liefde te verklaren aan iemand. Misschien een beetje overdreven, maar Valentijnsdag is wel dé dag om samen iets romantisch te doen. Dit jaar geen diners in chique restaurants, weekendjes weg of een avondje doorzakken in de kroeg. Maar genoeg manieren om het toch gezellig en romantisch te maken. Hoe? Lees snel verder!

Lees verder

02-02-2021