De belangrijkste factor van je bedrijf

de belangrijkste factor van je bedrijf

Bij marketing denk je voornamelijk aan je (potentiële) klanten. Want klanten heb je nodig om jouw bedrijf draaiende te houden. Toch? Er is echter nog 1 factor die nóg belangrijker is voor jouw merk. Wat dat is? We vertellen je er alles over in dit blog!

Lees verder

30-01-2023
 

Hoe je met brievenbuspakketten frustraties voorkomt

spandoek ontwerpen online

Ben jij ook iemand die regelmatig online een bestelling plaatst? Hartstikke leuk natuurlijk, maar het thuis blijven wachten op het pakketje is voor veel mensen een ergernis. Als je de mogelijkheid hebt, dan is dit ‘probleem’ als verzender eenvoudig op te lossen: een brievenbuszending. Er zijn daarbij wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Na het lezen van dit blog weet je alles over de brievenbuszending en waar deze aan moet voldoen! Lees je mee?

Lees verder

18-01-2023
 

Je eigen tote bag bedrukken

Je eigen tote bag bedrukken

Tegenwoordig loopt iedereen weer met een tote bag. Deze katoenen draagtas is al een tijdje terug van weggeweest. Ga mee met deze trend! Bedruk tote bags met jouw logo of boodschap, geef ze weg als bijvoorbeeld relatiegeschenk of verkoop je zelfontworpen tassen. We vertellen je meer over de mogelijkheden van bedrukte tassen in dit blog!

Lees verder

05-12-2022
 

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Waarom cadeaubonnen verkopen een goed idee is

Verkoop je nog geen eigen cadeaubonnen, giftcards of waardecheques? Zonde! Met een cadeaubon kun je via je huidige klanten jouw klantenbestand eenvoudig vergroten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een aantrekkelijke cadeaubon maken. Wij geven je tips!

Lees verder

14-11-2022