Welke bindwijzes zijn er voor mijn magazine?

Bindwijzes magazines

Ga je een eigen magazine uitgeven? Leuk! We kunnen je full colour brochures op veel manieren afwerken en op vele papiersoorten drukken. Daarnaast kun je ook zelf kiezen op welke wijze we jouw magazine mogen binden. Zo heb je de keuze uit magazines met spiraalbinding, gelijmde magazines of geniete magazines. Weten welke bindwijze het meest geschikt is voor jouw magazine? Marco vertelt!

Lees verder

16-10-2017
 

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Doek rollup banner vervangen

Net als het sportseizoen is ook het beursseizoen weer begonnen! Als je deelneemt aan een beurs of seminar tref je veel potentiële klanten. Hier val je eenvoudig op met sterk promotiemateriaal als een rollup banner. Is jouw bannerdoek aan vervanging toe, maar de cassette nog niet? Bestel dan eens een los doek. Ontdek stapsgewijs hoe je deze verwisselt.

Lees verder

04-09-2017
 

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

In 2018 vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Met nog vier wedstrijden voor de boeg breekt een spannende tijd aan voor Nederland. De mannen móeten winnen. Ook voor de kwalificatiewedstrijden willen we natuurlijk volle tribunes. Supporters kun je eenvoudig werven met posters en infodisplays en laten proosten op bedrukte bierviltjes. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

28-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

De 72e editie van de Ronde van Spanje is zaterdag 19 augustus gestart in Nîmes en eindigt 10 september in Madrid. Bij een sportevenement als deze zijn spandoeken niet meer weg te denken. We leveren ze met verschillende afwerkingen, geschikt voor elk doeleinde. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

Lees verder

21-08-2017