Hoe wordt kleding bedrukt?

kleding bedrukken

Kleding bedrukken zorgt ervoor dat jij professioneel en goed voor de dag komt. Van sweaters en T-shirts tot allerlei soorten babykleding: je kunt overal een eigen ontwerp op laten printen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wij laten je zien hoe wij de kleding bedrukken.

Lees verder

28-06-2022
 

Relatiegeschenken, geef ze toch weg!

relatiegeschenken

Je krijgt ze zelf hoogstwaarschijnlijk ook: relatiegeschenken. Of het nu gaat om een bedrukte pen, notitieblokjes, keycords of ludieke geschenken: ze worden niet voor niets weggegeven. Het doel van een relatiegeschenk is dat de ontvanger vaker aan je denkt en uiteindelijk jou kiest om zaken mee te doen. Maar hoe vergroot je de kans dat je potentiële nieuwe klant bij jou uitkomt? Het antwoord op deze vraag is simpeler dan je denkt. Je komt erachter in dit blog!Lees verder

27-06-2022
 

Alles wat je moet weten over het inzetten van buitenreclame

buitenreclame inzetten

Wil je buitenreclame inzetten, maar weet je niet goed wat het doel is van elke vorm van buitenreclame? Dan ben je bij Reclameland op het juiste adres!

Lees verder

24-05-2022
 

3 tips voor een succesvolle beursstand

tips voor een top beursstand

Beurzen zijn hét moment om te netwerken en jouw product of merk aan de man te brengen. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar jouw beursstand trekken. Maar hoe zorg je ervoor dat bezoekers naar jouw stand komen en niet naar die van je concurrent? Professioneel beurs drukwerk gaat je hierbij helpen. We vertellen je er in dit blog alles over!

Lees verder

02-05-2022