Verstuur jouw producten veilig en in stijl

luchtkussenenveloppen

Per jaar worden er miljoenen pakketten verstuurd. Zeker een jaar als afgelopen jaar, waarin veel mensen de voorkeur hadden om online te bestellen. Van grote ketens tot particulieren, bijna ieder verstuurd regelmatig iets. Voor veel zendingen geldt dat een doos helemaal niet nodig is. Versturen via een luchtkussenenvelop is dan een goed alternatief. Maar hoe zorg je nu dat jouw zending goed en veilig bij de ontvanger terecht komt? Lees snel verder!

Lees verder

12-11-2020
 

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken

Heb jij een eenmanszaak? Dan krijg je uiterlijk 31 december 2019 een ander btw-nummer toegewezen. Dit nieuwe nummer moet vanaf 1 januari 2020 worden gebruikt op al je facturen en je website. Zorg dus dat je voor deze datum je administratie helemaal up-to-date hebt.

Lees verder

04-11-2019
 

Hoe kies ik de juiste ophangplaat?

Ophangplaten

Je hebt een mooie foto af laten drukken op dibond of je bedrijfslogo op forex of een ander plaatmateriaal. Zonde om direct in die mooie plaat te booren! Met de zelfklevende, metalen ophangplaten kun heel gemakkelijk het plaatmaterial ophangen zonder dat er boorgaten in de plaat hoeven te komen en je ontwerp dus helemaal intact blijft. Doordat het gewicht van een plaat, afhankelijk van het formaat, flink kan verschillen zijn er vier verschillende ophangplaten. Maar wanneer kies je nu voor welke ophangplaat? Mark vertelt!

Lees verder

27-11-2017
 

Winnaar gratis ballonvaart

ballonvaart blog

Om te vieren dat onze nieuwe website de lucht in is, hebben we een Facebook actie opgezet waarbij likers kans maakten op een compleet verzorgde ballonvaart voor zes personen. Uit alle likers hebben we een winnaar geselecteerd!

Lees verder

09-09-2014