QR-codes, nummers en adressen: alles over drukwerk personaliseren

drukwerk personaliseren

Heb je drukwerk nodig met een unieke gegevens zoals nummering, adressering of wil je drukwerk simpelweg persoonlijker maken? Je zou ervoor kunnen kiezen om met stickers te gaan werken. Naast dat dit een tijdrovend klusje is, verdient deze oplossing ook geen schoonheidsprijs. Verwerk in plaats daarvan de unieke gegevens direct in je drukwerk door het te laten personaliseren! Geen idee hoe dat werkt? We vertellen je alles over het personaliseren van onder andere flyers, folders en enveloppen in dit blog.

Lees verder

28-06-2022
 

Verras met drukwerk

verras met drukwerk

Drukwerk is er in alle soorten en maten. Je kunt dus alle kanten ermee op. Drukwerk kun je helemaal een persoonlijke draai geven, omdat je zelf bepaalt wat er op komt te staan. Ook bepaal je hoe het drukwerk wordt afgewerkt. Dit kan je bij Reclameland op veel verschillende manieren laten doen. Je leest er alles over in dit blog!Lees verder

23-06-2022
 

Bedrukte kleding wassen

bedrukte kleding wassen

Met het bedrukken van kleding zorg je voor een professionele en goede uitstraling. Die uitstraling wil je natuurlijk ook zo houden. Na een paar keer de kleding dragen, zul je deze toch een keer moeten wassen. Maar hoe kun je dat nou het beste doen, zonder dat je shirt er direct minder mooi van wordt. Je leest het allemaal in dit blog!

Lees verder

22-06-2022
 

3 tips voor het bedrukken van kleding

kleding bedrukken tips

Het bedrukken van kleding lijkt ieder jaar populairder te worden. En niet zo gek ook, want met kleding met een unieke bedrukking steel je pas echt de show. Niet alleen zakelijk, maar ook bijvoorbeeld op jouw sportvereniging of gewoon thuis. Maar waar moet je nou op letten wanneer je een T-shirt of een trui laat bedrukken? Wij geven je drie handige tips!

Lees verder

16-06-2022