Welk materiaal spandoek past het beste bij jou?

materialen spandoek

Voordat je je spandoek gaat bestellen, is het handig om je oriënteren in de verschillende materialen en afwerkingen. Hier zitten namelijk best wat verschillen in. Voor iedere toepassing en voor ieder gebruik is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Wij vertellen je graag alles over de verschillende materialen en de afwerkingen. Lees snel verder!

Lees verder

20-05-2022
 

Hier moet je op letten wanneer je een spandoek maakt

hoe maak je een spandoek

Als je het over een product hebt dat in vele formaten te verkrijgen is, dan kom je al snel uit bij de spandoeken. Van doeken in rollup banners tot meterslange banners: je komt het allemaal tegen. Maar dat maakt het maken van een ontwerp van jouw spandoek niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk geen standaard regels. Toch willen wij je in dit blog een handje helpen aan de hand van 4 belangrijk punten.

Lees verder

18-05-2022
 

Wat is een brochure?

wat is een brochure

Een flyer, een folder, een brochure: in de basis lijken deze producten erg veel op elkaar. Toch zijn er wezenlijke verschillen tussen deze verschillende soorten drukwerk. Niet alleen hoe het eruit ziet, maar ook zeker hoe je het gebruikt. In dit blog leggen we je uit wat een brochure is en hoe je deze in kunt zetten.

Lees verder

29-04-2022
 

Voorbeeld van een brochure

brochure voorbeeld

Het maken van een brochure kan soms best lastig zijn. Waar moet je precies aan denken? Wat zijn de do’s en de don'ts voor je ontwerp? Wij nemen je mee langs een aantal voorbeelden die jou op weg kunnen helpen. Want een goede brochures kan jou op verschillende manieren helpen om te groeien en mensen te bereiken. Lees je mee?

Lees verder

25-04-2022