Virtuele tour nu mogelijk bij drukkerij Reclameland

Virtuele tour bij Reclameland

Online drukkerij Reclameland produceert, in tegenstelling tot andere online drukwerk verkoopkanalen, al het bestelde drukwerk zelf. De drukkerij werkt met de nieuwste offset en digitale drukpersen en ongeveer 100 medewerkers die samen makkelijk 250 jaar grafische ervaring hebben. Juist dat maakt dat drukkerij Reclameland blijft groeien in de dynamische wereld van de grafische industrie. En voor iedereen die altijd al eens achter de nieuwste Komori drukpers heeft willen staan, die kan dat nu vanuit z’n eigen stoel doen via een virtuele tour, want sinds deze week staat de tour live.

lees verder

20-03-2017
 

Foto op canvas hét ultieme Valentijnscadeau

valentijnsdag

Nog even en het is Valentijnsdag. Dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met kleine cadeautjes, mooie bloemen en lieve kaarten. Jaarlijks neemt het aantal gekochte kaarten en bloemen af en wordt steeds vaker gekozen voor een groter cadeau. Opvallend, omdat slechts 20% van de Nederlandse bevolking nog iets aan Valentijnsdag 'doet'. Hoewel het aantal mensen dat Valentijnsdag viert afneemt, wordt wel meer uitgegeven aan een cadeau voor zijn of haar geliefde.

lees verder

10-02-2017
 

Nieuwste Polar N 137 snijmachines voor online drukkerij Reclameland

Nieuwe snijmachines voor Reclameland

Online drukkerij Reclameland, de enige Nederlandse online drukkerij met een geheel eigen productielocatie, heeft 2 nieuwe Polar N 137 snijmachines aangeschaft. Hiermee is een investering gedaan van meer dan 300.000 euro. Met de aanschaf kan al het drukwerk dat besteld wordt via de sites van Reclameland (en de overgenomen sites Flyerzone en Drukland.nl) nog beter en sneller worden afgewerkt. Het drukwerk is hierdoor van een nog hogere kwaliteit en klanten hebben het drukwerk nog sneller in huis.

lees verder

29-09-2016
 

Eigen personeel in landelijke reclamecampagne

Personeel kijkt naar de klok

Online drukkerij Reclameland is vanaf maandag dagelijks te zien op de zender RTL 4. Enkele maanden lang maakt een televisiespot deel uit van een grootse reclamecampagne genaamd 'Druk met drukwerk'. Opvallend is dat Reclameland niet op zoek is gegaan naar acteurs, maar vijf medewerkers de show stelen in vier verschillende commercials. Hiermee wil de online drukkerij benadrukken dat zij volledig zelf drukken in tegenstelling tot de online concurrenten.

lees verder

16-09-2016 - Reacties (1)