Reclameland steekt miljoen in volautomatische inpakmachine

Uitbreiding Reclameland

Westerbroek, 13 augustus 2020 – De snelst groeiende drukkerij van Nederland, Reclameland, steekt ruim 1 miljoen euro in de aanschaf van een volautomatische inpakmachine van de Zwitserse leverancier Kern. Met de investering kan de online drukker het productieproces met ruim 300 procent versnellen. Westerbroek is de enige plek in de wereld waar een dergelijke inpakmachine te vinden is.

Lees verder

20-08-2020
 

Online drukker Reclameland steekt miljoenen in innovatie

Uitbreiding Reclameland

Westerbroek, 13 augustus 2020 – De snelst groeiende drukker van Nederland, Reclameland, steekt bijna 5 miljoen euro in nieuwe, state-of-the-art machines om verdere groei mogelijk te maken. Het gaat om een volautomatische inpakmachine van ruim 1 miljoen euro waarvan er wereldwijd geen ander is. Daarnaast is een zogeheten Landa-pers van 3,5 miljoen euro aangeschaft. Deze ‘Ferrari onder de drukpersen’ is de eerste in zijn soort in de Benelux. De aanwinsten worden deze maand geïnstalleerd.

Lees verder

17-08-2020
 

Drukkerij Reclameland breidt fors uit

Uitbreiding Reclameland

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Reclameland

FD Gazellen Award voor Reclameland

Simian, het moederbedrijf van Reclameland, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018