Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek?

Hoe bereken ik de rugdikte van mijn boek

Oktober is boekenmaand! Je productassortiment zet je stevig op de kaart met een eigen catalogusboek. Als je zo’n boek laat drukken, is het van belang dat je ontwerpbestand aan de juiste specificaties voldoet. Bij boeken hebben we het dan over termen als rugdikte. Om deze vakterm te verduidelijken, lichten we deze graag voor je uit. Lynn vertelt!

lees verder

02-10-2017
 

Wat is planoformaat?

Wat is planoformaat

September staat in het teken van beursdrukwerk. Een folder is een handig promotiemiddel om jezelf op de kaart te zetten. Als je een folder laat drukken, is het belangrijk dat het ontwerpbestand aan de juiste specificaties voldoet. Omdat in de grafische wereld nogal wat vaktermen worden gebruikt en sommigen wat verwarring veroorzaken, lichten we om de week een vakterm uit. We beginnen met de term plano. Raquel vertelt!

lees verder

18-09-2017
 

Hoe verwissel ik het doek van mijn rollup banner?

Doek rollup banner vervangen

Net als het sportseizoen is ook het beursseizoen weer begonnen! Als je deelneemt aan een beurs of seminar tref je veel potentiële klanten. Hier val je eenvoudig op met sterk promotiemateriaal als een rollup banner. Is jouw bannerdoek aan vervanging toe, maar de cassette nog niet? Bestel dan eens een los doek. Ontdek stapsgewijs hoe je deze verwisselt.

lees verder

04-09-2017
 

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

Sportdrukwerk voor de kwalificatiewedstrijden WK voetbal

In 2018 vindt het WK voetbal plaats in Rusland. Met nog vier wedstrijden voor de boeg breekt een spannende tijd aan voor Nederland. De mannen móeten winnen. Ook voor de kwalificatiewedstrijden willen we natuurlijk volle tribunes. Supporters kun je eenvoudig werven met posters en infodisplays en laten proosten op bedrukte bierviltjes. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

28-08-2017