Welk lettertype past bij jouw brochure?

brochure lettertype

Een brochure kan op ontzettend veel verschillende manier ingezet worden. Denk aan bijvoorbeeld een programmaboekje of een productcatalogus. Hoe je het drukwerk ook in gaat zetten, één ding is zeker: je maakt gebruikt van tekst. Het gebruik van de juiste lettertypes - ook wel fonts genoemd - is daarin essentieel. Niet alleen voor de looks, maar ook zeker voor de leesbaarheid. Lees snel verder en leer alles over de verschillende lettertypes!

Lees verder

21-04-2022
 

Zo maak ook jij de perfecte brochure

brochure maken

Een brochure is voor veel mensen nog altijd een belangrijk onderdeel van een promotie- of marketingstrategie. Ook niet zo heel gek, want een brochure kan op ontzettend veel verschillende manieren gebruikt worden. Van programmaboekje tot lesboek en productcatalogus tot magazine: de brochure kan het allemaal. Maar hoe zorg jij er nu voor dat jij het maximale uit je brochure haalt? In dit blog laten wij zien hoe je een brochure maakt.

Lees verder

19-04-2022
 

Hoe plak ik een raamsticker?

stickers laten drukken

Raamstickers zijn voor enorm veel doeleinden te gebruiken. Van tijdelijke acties tot het creëren van privacy, alles kan! Raamstickers komen vaak in grote formaten. Hierdoor kun je al gauw denken dat het lastig is om een raamsticker zo mooi mogelijk op het raam te krijgen. Niets is minder waar! Dankzij ons stappenplan plak je jouw raamsticker eenvoudig en snel op het raam.

Lees verder

19-04-2022
 

Hoe plak ik een grote sticker?

stickers laten drukken

Grote stickers zijn te bestellen in enorm veel formaten en vormen. Van een rechthoekige A4 sticker tot een pijlvormige sticker en zelfs een sticker in een compleet zelfbedachte vorm. Wanneer je een grote sticker bestelt, kun je jezelf al gauw afvragen hoe je zo een sticker het beste kunt plakken. Als het aan ons ligt hoef je je hierover geen zorgen te maken. We laten je in dit blog namelijk zien dat het opplakken van een grote sticker erg eenvoudig en snel kan!.

Lees verder

19-04-2022