Sportdrukwerk voor het EK hockey

Sportdrukwerk voor het EK hockey

De Europese kampioenschappen hockey voor dames en heren vinden dit jaar plaats van 18 t/m 27 augustus. Een mooi evenement voor sporters en sportliefhebbers, maar ook voor sponsoren. Zo zijn er rondom het hockeyveld veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

14-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

De WK atletiek vinden dit jaar van 4 t/m 13 augustus plaats in Londen. Voor zo'n groots evenement is drukwerk nodig. Denk aan startnummers bij het hardlopen, polsbandjes bij het hordelopen en natuurlijk bedrukte kleding. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

07-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de kantine en je clubhuis

Sportdrukwerk voor de kantine

De kantine en je clubhuis is een plek waar zowel sporters als toeschouwers vaak komen. Wil je je club goed promoten? Leg dan eens je eigen bedrukte bierviltjes op de bar, verspreid flyers op de tafels en hang posters op ter promotie van de eerste oefenwedstrijd. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

31-07-2017
 

Sportdrukwerk voor het wereldkampioenschap BMX

EK voetbal vrouwen

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen baniervlaggen drukken, val tijdens de fietscross extra op met beachvlaggen of moedig de BMX'ers aan met gepersonaliseerde vlaggen. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

24-07-2017