Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

Sportdrukwerk voor de Ronde van Spanje

De 72e editie van de Ronde van Spanje is zaterdag 19 augustus gestart in Nîmes en eindigt 10 september in Madrid. Bij een sportevenement als deze zijn spandoeken niet meer weg te denken. We leveren ze met verschillende afwerkingen, geschikt voor elk doeleinde. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

21-08-2017
 

Sportdrukwerk voor het EK hockey

Sportdrukwerk voor het EK hockey

De Europese kampioenschappen hockey voor dames en heren vinden dit jaar plaats van 18 t/m 27 augustus. Een mooi evenement voor sporters en sportliefhebbers, maar ook voor sponsoren. Zo zijn er rondom het hockeyveld veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten. Pronk bijvoorbeeld met je merk op sportveldborden, vlaggen en spandoeken. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

14-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

Sportdrukwerk voor de WK atletiek

De WK atletiek vinden dit jaar van 4 t/m 13 augustus plaats in Londen. Voor zo'n groots evenement is drukwerk nodig. Denk aan startnummers bij het hardlopen, polsbandjes bij het hordelopen en natuurlijk bedrukte kleding. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

07-08-2017
 

Sportdrukwerk voor de kantine en je clubhuis

Sportdrukwerk voor de kantine

De kantine en je clubhuis is een plek waar zowel sporters als toeschouwers vaak komen. Wil je je club goed promoten? Leg dan eens je eigen bedrukte bierviltjes op de bar, verspreid flyers op de tafels en hang posters op ter promotie van de eerste oefenwedstrijd. Met ons sportdrukwerk ben je gegarandeerd klaar om te scoren!

lees verder

31-07-2017