PERSBERICHT

11-03-2015 , Roden

Drukkerij Reclameland verschuift aanlevertijd naar 17.00 uur

Online drukkerij Reclameland biedt de klant de mogelijkheid om tot het eind van de werkdag een bestelling voor drukwerk te plaatsen en het toch morgen in huis te hebben. Dat betekent dat klanten die in spoed iets voor 17.00 uur bestellen en het bestand aanleveren, het drukwerk de volgende dag al in huis kunnen hebben. Een groot gemak voor reclamebureaus en ontwerpers die daardoor de hele dag de tijd hebben om een ontwerp af te ronden. Hiermee is Reclameland de snelste drukker van Nederland.

Drukkerij Reclameland geeft op de site duidelijk per product aan wat de aanlevertijd is, omdat dit per product verschilt. Voor digitaal drukwerk is voor veel producten de aanlevertijd nu 17.00 uur geworden, zoals voor 250 flyers. Voor bijvoorbeeld 500 magazines, is de aanlevertijd 15.00 uur. Maar ook voor offset drukwerk zijn de aanlevertijden scherp. Zo kan de klant die een bestelling van 10.000 flyers voor 10.00 uur afrondt, het drukwerk ook de volgende dag al in huis hebben.

"Voor productwebshops is dit concept niet uniek, maar wel voor een op maat product als drukwerk. Waar een productfabrikant een bestelling binnen krijgt en deze alleen uit het magazijn hoeft te halen, in te pakken en te versturen gaat dat bij drukwerk net even anders. Zo controleren wij eerst het aangeleverde bestand, drukken we vervolgens het drukwerk en werken we het daarna af. Is het drukwerk gereed, dan verpakken en versturen we het", zegt Wouter Haan, eigenaar van Reclameland.

Tot laat drukwerk aan kunnen leveren, is voor klanten erg relaxed. Helemaal met de strakke deadlines waar zij veelal mee te maken hebben. Om de werkdruk van de klant te verminderen, heeft Reclameland relaxmanager Lex aangesteld. Lex geeft de klant relaxoefeningen die zij tijdens het werk kunnen doen en handige tips voor wat er allemaal bij komt kijken als de klant op een beurs staat of startende ondernemer is. Hierdoor kan de klant bij Reclameland altijd relaxed drukwerk bestellen.

De relaxmanager is er ook voor de medewerkers van Reclameland. Want dagelijks zijn zij druk in de weer om alle orders op tijd klaar te zetten, te drukken, af te werken en klaar te maken voor verzending. Zo zorgt Lex ervoor dat ze af en toe een relaxmomentje hebben, zodat ze daarna weer vol aan de bak kunnen. Zo worden ze voorzien van een fijne nekmassage of neemt Lex hun voeten eens stevig onder handen. Zo hebben zij weer nieuwe energie en heeft de klant het drukwerk altijd de volgende dag in huis. Reclameland, drukwerk met relaxgarantie.

Naast de snelste drukker is Reclameland op dit moment ook de beste drukker van Nederland zo blijkt uit cijfers van Trustpilot, de grootste reviewsite ter wereld. Reclameland krijgt op de site een 9,8 en is daarmee al 3 jaar lang de beste drukkerij van Nederland. Ook is de drukkerij volgens printmedianieuws.nl de grootste Nederlandse online drukker. De snelste, beste en grootste drukker van Nederland bevindt zich op dit moment in Noord-Nederland.

Meer informatie
Wouter Haan, eigenaar
Telefoon: 0800-0025
E-mail: [email protected]

Tags: persbericht, pers, aanlevertijden, snel, offset, digitaal, relaxmanager

10-03-2015
 
 

Reacties