Koninklijke opdracht!

Afgelopen week hebben we een wel heel bijzondere opdracht uitgevoerd. Bea's Bak en Braadboek was alweer toe aan de tweede druk. Eerder hebben wij al enkele exemplaren van dit boek gedrukt en deze week mochten we opnieuw 100 exemplaren drukken.

Bea's Bak en Braadboek

Tijdens een aflevering van Paul de Leeuw zijn programma 'Langs de Leeuw' werd er gevraagd om als afscheidscadeau voor voormalig koningin Beatrix recepten in te zenden. De inzendingen stroomden binnen. Hierna is er een boek samengesteld met daarin de leukste en lekkerste recepten. Het full-colour boek met maarliefst 104 pagina's is aan de voormalig koningin aangeboden.

Bea's Bak en Braadboek

Tweede druk

De inzenders van Bea's Bak en Braadboek zijn zelf natuurlijk ook benieuwd naar het resultaat. Daarom is er een tweede druk van 100 exemplaren besteld. Deze zijn de afgelopen dagen met zorg en aandacht gemaakt door onze ervaren drukkers en afwerkers. Op de foto's onderaan dit artikel zie je twee momenten uit het drukproces.

De recepten

Voor diegene die benieuwd is naar de inhoud van het boek; we hebben goed nieuws! Alle ingezonden recepten zijn online te vinden. Op de site van Langs de Leeuw stonden de inzendingen. Ons lijkt het Koninklijk straatje van Pompoen met witte Chocolade het lekkerst! Welk recept lijkt jou het lekkerst?

Bea's Bak en Braadboek

Tags: Drukwerk, kookboek, beatrix, langs de leeuw

28-05-2013
 
 

Reacties