Vincent

Creatief met buitenreclame!

Vincent vertelt...

Maart is bij ons de maand van het plaatmateriaal. We hebben verschillende materialen in huis: van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foam. Elke week lichten we enkele plaatmaterialen uit en vertellen we voor welke toepassingen het materiaal geschikt is. Dit keer hebben we het over plaatmateriaal voor buitenreclame. Vincent vertelt!header

Sandwichborden bedrukken

Onze sandwichborden maken we van het lichte, maar toch stevige materiaal kanaalplaat. Wij bedrukken dit materiaal rechtstreeks met UV inkten die zowel water- als UV-bestendig zijn. Ideaal aan deze borden is dat ze langere tijd buiten kunnen staan zonder aangetast te worden door regen, zon of vorst! Sandwichborden worden vaak gebruikt voor:

  • Aankondigingen
  • Aanbiedingen
sandwichborden

Trespa bedrukken

Een ander stevig plaatmateriaal is trespa. Trespa is 6 mm dik, zowel enkel- als dubbelzijdig te printen en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het is oersterk materiaal dat zijn weg vanuit bouwtoepassingen naar de signmarkt heeft gevonden. Je ziet dit plaatmateriaal dan ook vaak langs de zijlijn van voetbalvelden, want het kan wel tegen een stootje! Daarnaast wordt trespa gebruikt voor:

  • Gevelreclame
  • Naambordjes
  • Bewegwijzering
trespa

Tuinborden drukken

We zien ze overal: onze tuinborden. Wij drukken ze enkel- of dubbelzijdig full colour op zowel dibond of forex. Omdat we de borden rechtstreeks bedrukken, krijg je het mooiste resultaat. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig en dus erg geschikt voor buiten. Tuinborden worden vaak gebruikt voor:

  • Vastgoedverkoop of -verhuur
  • Geboorteaankondigingen 
tuinborden

Wil je meer weten over plaatmateriaal? In ons vorige blog vertelt Bert alles over plaatmateriaal voor borden!

Tags: buitenreclame, sandwichborden, trespa, tuinborden

13-03-2017
 
 

Reacties