PERSBERICHT

06-09-2016, Westerbroek

Drukkerij Reclameland verschuift aanlevertijd naar 18.00 uur

Online drukkerij Reclameland biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om op werkdagen tot 18.00 uur een bestelling voor drukwerk te plaatsen en het morgen al in huis te hebben. Dat betekent dat klanten die iets aan het eind van de dag bestellen en het bestand aanleveren, het drukwerk de volgende dag desgewenst al voor 11.00 uur in huis kunnen hebben. Een groot voordeel voor reclamebureaus en ontwerpers die daardoor de hele dag de tijd hebben om een ontwerp af te ronden voor bijvoorbeeld flyers, rollup banners of visitekaartjes. Hiermee is Reclameland de snelste drukker van Nederland.

Drukkerij Reclameland geeft op de site duidelijk per product aan wat de aanlevertijd is, omdat dit per product verschilt. Voor digitaal drukwerk is voor veel producten de aanlevertijd 18.00 uur geworden, zoals voor 250 flyers. Ook voor offset drukwerk zijn de aanlevertijden scherp. Zo kan de klant die een bestelling van 10.000 flyers voor 12.00 uur afrondt, het drukwerk ook de volgende dag al in huis hebben.

Eigenaar Wouter Haan: “Voor een op maat product als drukwerk is dit erg uniek. Zo controleren wij eerst het aangeleverde bestand, drukken we vervolgens het drukwerk, snijden we het tot het juiste formaat en eventueel gaan we het vouwen, lamineren of bijvoorbeeld vergaren tot een magazine. Is het drukwerk gereed, dan verpakken en versturen we het. Een groot verschil met productwebshops die de bestelling alleen uit het magazijn hoeft te halen.”

Naast de snelste drukker is Reclameland op dit moment ook de beste drukkerij van Nederland, zo blijkt uit cijfers van Trustpilot, de grootste onafhankelijke reviewsite ter wereld. Reclameland krijgt op de site een 9,7 en mag zich daarmee al 4 jaar lang de beste drukkerij van Nederland noemen.

Wouter Haan begon in 2008 met Reclameland. Inmiddels telt de drukkerij 90 medewerkers en produceert Reclameland dagelijks zo’n 1000 drukwerkopdrachten. De online drukkerij heeft zich gespecialiseerd in drukwerk en staat vooral bekend om de goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Naast drukkerij Reclameland, is Haan sinds oktober 2015 eigenaar van de drukwerksites Drukland.nl en Flyerzone.

Tags:

06-09-2016
 
 

Reacties