Edwin

Gave onderzetters, bedrukte panelen en magneetstickers

Edwin vertelt...

Maart is bij ons de maand van het plaatmateriaal. We hebben verschillende materialen in huis: van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foam. Elke week lichten we enkele plaatmaterialen uit en vertellen we voor welke toepassingen het materiaal geschikt is. Dit keer hebben we het over plaatmateriaal voor binnen én buiten. Edwin vertelt!header

Bierviltjes bedrukken en printen

Met onze bierviltjes haal je in een handomdraai het echte kroeggevoel in huis. Wij drukken de bierviltjes drukken speciaal 1,5 mm dik en stevig karton. Enkel- of dubbelzijdig: op onze Arizona flatbed printer kan het allemaal. Na het printen snijdt de Zünd de bierviltjes in ieder gewenste vorm. Ga jij voor het standaard ronde formaat of juist voor een helemaal eigen vorm? Zet de biertjes maar alvast koud!

bierviltjes

Displaypanelen bedrukken

Laat jij binnenkort een ontuitwisbare en professionele indruk achter op een beurs of evenement? Met onze displaypanelen kan dat bijna niet meer mis gaan. Voor de panelen gebruiken wij 5 millimeter dik forex, die wij op onze UV flatbed printer bedrukken. Het bedrukken gaat rechtstreeks op de plaat, voor het beste resultaat. Enkel- of dubbelzijdig en optioneel nog af te werken met een laminaat voor extra bescherming. Mogelijkheden genoeg om in de schijnwerpers te staan.

displaypanelen

Magneetstickers drukken

Magneetstickers hebben een ontzetten grote aantrekkingskracht. Figuurlijk en op een metalen ondergrond ook letterlijk. Door het gebruik van UV- en weersbestendige inkten kun je de magneetstickers zowel binnen als buiten gebruiken. Met het juiste gebruik kun je deze stickers zelfs op je auto gebruiken! Maar ook op koelkasten, magnetische whitebords of andere metalen ondergronden komt de mageneet sticker helemaal tot zijn recht. Kleurvast, weergebestendig en goed schoon te houden. Wat wil je nog meer?

magneetstickers

Wil je meer weten over plaatmateriaal? In ons vorige blog vertelt Bert alles over plaatmateriaal voor borden!

Tags: onderzetters, bierviltjes, displaypanelen, magneetstickers, stickers, massief korton, foam

20-03-2017
 
 

Reacties