Sinterklaas 2020

Het heerlijk avondje komt er weer aan...

Ja, het is weer zover: Sinterklaas is in het land. De pepernoten liggen als sinds hartje zomer in de supermarkt en nu is de beste man ook zelf in Nederland. Met een aangepaste intocht voer Pakjesboot 13 de Nederlandse wateren binnen. Ondanks het rare jaar zorgen we ervoor dat de Sint niet stilletjes ons huis voorbij rijdt. Hoe zorg je voor een geslaagde Pakjesavond? Wij geven je een aantal leuke suggesties!


Virtueel

Ook Sinterklaas kan niet aan de digitalisering ontkomen. Dat komt dit jaar goed uit. Extra leuk dat je via bijvoorbeeld een Skype-verbinding kunt praten. De Sint kan traditioneel de buurman zijn. Maar tegenwoordig kun je ook Sinterklazen inhuren voor een virtueel bezoek. Doordat je interactie hebt met de Sint, komt dit aardig in de buurt van een fysiek bezoek. Niet alleen leuk voor als je kinderen hebt, maar ook als volwassene is plezier gegarandeerd.


Opgenomen

Wat ook een optie is, is een videoboodschap. Met zo’n gepersonaliseerde boodschap kun je alle kanten uit. Zeker dit jaar zijn er voldoende Sinterklazen die het opnemen van een videoboodschap heel serieus nemen. Voordeel van zo’n boodschap is dat je zelf de regie grotendeels in handen hebt. Wil je een serieuze videoboodschap? Of wordt het meer een geintje in bijvoorbeeld je vriendengroep? Jij kunt het zelf beslissen!


Ouderwetse gezelligheid

Waarom moet Sinterklaas er eigenlijk fysiek bij zijn? Er zijn genoeg gezinnen en groepen waar Sinterklaas zonder Sinterklaas wordt gevierd. En dat gaat prima. De grootte van de groep zal dit jaar wel ingeperkt worden. Met je gezin, partner of huisgenoten kun je er alsnog een gezellige avond van maken. Na het geven van de cadeaus en voorlezen van gedichten kun je bijvoorbeeld een ouderwets bordspel uit de kast halen. Of ga goed zitten voor een leuke film. Op die manier heb je ook een gezellig avond, zonder Sinterklaas.


Met de post

Ben je gewend om met een grotere groep mensen surprises voor elkaar te maken? Dat kan met een kleine omweg nog steeds! Stuur elkaar een paar dagen van te voren de surprises. Let wel dat je suprise niet té uitbundig en breekbaar wordt en tijdens de verzending beschadigd. Met een Zoom-meeting kun je alsnog bij elkaar zijn. Borrel erbij en je hebt gegarandeerd een heerlijk avondje.

Tip: bij ons verstuur je gratis de bestelling naar een door jou opgegeven bezorgadres. Dat hoeft dus niet van jezelf te zijn en kan dus ook rechtstreeks naar iemand anders. Handig!


Zelf nog op zoek naar persoonlijk cadeau? Hier vind je vast iets leuks!

Tags:

17-11-2020
 
 

Reacties