Marleen

Hoe maak je een mooie kerstkaart?

Marleen vertelt...

Nog even en je mag weer kerstkaarten versturen. Is het voor jou altijd weer een crime om in de winkel een leuke kerstkaart te vinden en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Marleen vertelt!header

1: Ontwerp je kerstkaart

Je wilt natuurlijk dat je kerstkaart aan de muur komt hangen. Een mooi ontwerp is dan ook een vereiste voor een succesvolle kerstkaart. Ben je zelf een goede ontwerper? Leuk! Via ons uploadsysteem bestel je dan heel eenvoudig je eigen kerstkaart. Ben je iets minder creatief? Dan heb je geluk: ons team van vormgevers heeft namelijk 350 leuke ontwerpen voor je klaar staan. Kiezen maar!

ontwerpen

2: Gevouwen of ongevouwen kerstkaarten

Bij ons kun je kiezen uit zowel gevouwen als ongevouwen kerstkaarten. Het voordeel van de gevouwen versie, is dat deze 4 zijden heeft. Hierdoor heb je ten opzichte van de ongevouwen kaart, extra ruimte voor een leuke afbeelding, foto of natuurlijk tekst. De gevouwen kerstkaart wordt eigenlijk al jaren het meest besteld, maar we zien een lichte verschuiving. Steeds vaker kiezen mensen voor de ongevouwen versie.

met-enveloppen

3: Papier is tastbaar

Ook online vind je de leukste kerstkaarten die je per mail of als gifje kan versturen. Leuk en handig natuurlijk want je hoeft je er huis niet voor uit. Bovendien kost het je vrijwel niets. Natuurlijk wordt jouw kerstwens wel gewaardeerd, maar onpersoonlijk is het wel. En zeg nu zelf, als je in december je brievenbus leegt, open jij toch ook altijd eerst de enveloppen met kerstkaarten? Ik in ieder geval wel. Fijne kerst!

ongevouwen-gevouwen

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Jan hoe kerstkaarten worden gemaakt!

Tags: kerstkaarten

08-12-2016
 
 

Reacties