Kerstkaart ontwerpen & papiersoorten 2012

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de kerstperiode staat alweer bijna voor de deur. Afgelopen maand zijn wij voor u bezig geweest om te zorgen dat u zorgeloos uw eigen kerstkaarten kunt maken, uploaden en bestellen. Dit jaar zijn er nog meer opties dan andere jaren.

Zo hebben we dit jaar 3 speciale papiersoorten die uw kerstkaarten een nog opvallender karakter geven. Goud, zilver en parelmoer zijn de nieuwe papiersoorten waar u dit jaar uit kunt kiezen.

Ook hebben wij 70 kerstkaart ontwerpen voor u klaar staan waar u gratis gebruik van kunt maken en eventueel kunt aanpassen naar eigen wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Nieuwe papiersoorten

Speciaal voor deze kerst hebben wij 3 speciale papiersoorten opgenomen in het assortiment. Goud, zilver en parelmoer wit. Alle 3 hebben een opvallend glans effect op alle witte onderdelen in uw ontwerp. Houd er dan ook rekening mee dat alles wat wit is automatisch de kleur krijgt van de achtergrond/de papierkeuze.

kerstkaarten papiersoorten

Kerstkaart ontwerpen

Dit jaar hebben we het nog makkelijker gemaakt voor u. Wij hebben meer dan 70 basis ontwerpen voor u klaar staan om te bestellen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw eigen kerstwens op het ontwerp te plaatsen in onze online ontwerp tool.

Benieuwd naar alle ontwerpen? Kijk snel op onze website bij kerstkaarten, en begin direct met uw ontwerp. Vragen? Neem gerust contact op met ons op: 0800-0025 (optie 1).

Tags: kerstkaarten, ontwerpen, HP indigo

08-11-2012
 
 

Reacties