Raymond

Nieuwe productvoordelen voor outdoor drukwerk!

Raymond vertelt...

Wij produceren al ons drukwerk op onze eigen offset en digitale drukpersen en werken ook alles in eigen huis af. Continu blijven we ons verbeteren om jou het beste drukwerk te bieden. Ook voor ons outdoor drukwerk hebben we een aantal nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Weten welke? Raymond vertelt!header

1: Nog mooiere print in de tuin

Huis te koop? Dan plaats je natuurlijk een tuinbord! Bij ons kon je altijd al kiezen uit een staande of liggende variant en enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Nieuw is het materiaal waarop we een tuinbord kunnen bedrukken: dibond. Dibond is 3 mm dik en bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Een groot voordeel van dit materiaal is dat we dit altijd direct op de plaat printen wat een erg mooi resultaat geeft.

Naar tuinborden »
tuinborden

2: Nieuw: naambordjes voor aan je muur

Nieuw in ons assortiment zijn onze naambordjes. Deze bordjes drukken we net als onze tuinborden op dibond door middel van onze UV flatbed printer. We printen altijd direct op dit materiaal en maken dus geen gebruik van stickers. Fijn ook is dat onze naambordjes zeer geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik en dus in weer en wind gebruikt kunnen worden. Ideaal!

Naar naambordjes »
naamborden

3: Nieuw: topborden voor op je stoepbord

Haal nu alles uit je stoepbord met een handig topbord voor jouw spetterende aanbieding! We maken onze topborden van kwalitatief forex. Dit materiaal is in weer en wind te gebruiken en erg stevig. In onze topborden hebben we een uitsparing gemaakt, zodat deze mooi in het stoepbord valt. Handig ook is dat je bij ons kunt kiezen uit 3 formaten, zodat je altijd een topbord vindt dat bij jouw situatie past. Opvallen maar in de winkelstraten!

Naar topborden »
topborden

Wil je meer weten over onze productvernieuwingen? In ons vorige blog vertelt Ryano alles over promotie drukwerk!

Tags: outdoor

16-02-2017
 
 

Reacties