Sportieve werknemers van Reclameland

Dat heel Reclameland hard loopt voor u als klant is u waarschijnlijk wel bekend, maar dat er ook werknemers zijn die buiten werktijd hardlopen was u waarschijnlijk nog niet bekend.

Elke 2e zondag van oktober sinds 1987 vindt de 4 Mijl van Groningen plaats. Een hardloopevenement dat jaarlijks zo'n 17.500 hardlopers trekt. Als locals voelden ook wij ons geroepen om onze beste hardloopbeentjes voor te zetten en de strijd aan te gaan met de klok, de benen en het uithoudingsvermogen.

Het verloop

De officiele start van de wedstrijd was om 13:30 voor de wedstrijdlopers die in een verbazingwekkende 17 minuten en 13 seconden bij de finish aankwamen. De moed zakt je in de schoenen als je die tijd hoort. Hoe krijgen ze dat voor elkaar? Een resultaat rond de 30 minuten is al een bovengemiddelde prestatie!

Om 13:53 klonk voor team Reclameland het startschot van de 4 lange mijlen. Een niet te missen recht parcours met slechts 3 bochten. Blijf tussen de massa's publiek en je komt vanzelf over de finish.

De snelste Reclameland medewerker kwam in 27 minuten en 10 seconden over de finish, een heel behoorlijk resultaat. De rest volgde op gepaste afstand. Met deze prestatie hebben we een 108e plek van de 887 bedrijventeams genoteerd.

Op naar volgend jaar naar een nog hogere eindklassering en een nog groter team!

Reclameland team 4-mijl

Afbeelding 1: Vooraf nog fris en letterlijk fruitig.

Tags: hardlopen, 4 mijl, bedrijf, reclameland

15-10-2012
 
 

Reacties