Verhuizing update 2

De vloeren liggen, de keuken is geplaatst, nu de hele kabel infrastructuur nog. Met het grote aantal bestanden en dito formaat moet alle data supersnel verwerkt kunnen worden. Hiervoor is onder andere een glasvezel lijn nodig die nog in het gebied rondom ons nieuwe pand aangelegd moest worden.

Binnen ons nieuwe pand moet nog genoeg worden aangebracht om ons werk uit te kunnen voeren. Zo zijn er verschillende krachtstroom punten aangebracht om de alle drukpersen en afwerkmachines te laten draaien. Een 7 cm dikke stroomkabel die 3x 250 ampere aan kan is daar speciaal voor aangelegd. Net zoals een extra transformatorhuisje om voor genoeg stroom voor ons te zorgen.

Het internet, onmisbaar voor Reclameland, is ook speciaal aangelegd om aan onze eisen te voldoen. De glasvezellijn van Ziggo zorgt voor de snelheid van het internetverkeer en de dataverwerking. Zo is er 1,5 kilometer(!) UTP CAT6 kabel gelegd om alle werkplekken te voorzien van internet en de 75 UTP aansluitpunten zorgen er voor dat iedereen direct in kan pluggen en aan het werk kan.

De verbouwing is veel meer dan alleen het cosmetische deel van het pand, om onze kwaliteit, snelheid en service in stand te houden moet ook de gehele bedrading van de beste kwaliteit zijn.

Nieuwe serverkast

Afbeelding 1: De patchkast, nu nog leeg, maar deze zal volledig gevuld worden met servers.

Nieuwe kabel

Afbeelding 2: Op de stroomaansluiting die er lag konden we nog niet de helft van onze machines laten draaien. Met deze aansluiting van 3 x 250 ampere kunnen we de komende jaren vooruit en hebben we de koperindustrie een groot plezier gedaan!

Tags: verhuizing, verbouwing

25-07-2012
 
 

Reacties