Saakje

Visitekaartjes afwerken

Saakje vertelt...

Visitekaartjes drukken loont! Het is een snelle manier om met een (potentiële) klant je contactgegevens uit te wisselen. Naast je eigen gekozen ontwerp, kun je ervoor kiezen om je visitekaartjes verder af te werken. Wat allemaal mogelijk is?

visitekaartjes afwerken

Kaartje met UV lak

Na het drukken kunnen je visitekaartjes verder worden afgewerkt. Zo kan je visitekaartje bijvoorbeeld worden voorzien van een UV lak hoogglans. Door deze lak gaat je visitekaartje enorm glansen! Dit zorgt niet alleen voor een shiny look, de UV lak zorgt er ook voor dat je kaartje beter beschermt is tegen krassen. Ideaal!

visitekaartjes boorgat
visitekaartjes gepersonaliseerd
visitekaartjes gevouwen

Afwerkingsmogelijkheden visitekaartje

Een standaard visitekaartje heeft rechte hoeken. Als je wilt, kunnen we je visitekaartje voorzien van ronde hoeken. Hierdoor wordt het kaartje net iets speelser. De hoeken hebben dan een radius van 7 mm. Daarnaast is het mogelijk om een boorgat aan te brengen. Dit is bijvoorbeeld erg makkelijk als je je visitekaartje wilt gebruiken als prijskaartje. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een boorgat met een diameter van 3 of 5 mm.

visitekaartjes ronde hoeken
visitekaartjes vierkant
visitekaartjes houders

Opvallen

Naast het afwerken van de hoeken of het aanbrengen van boorgaten, kun je natuurlijk helemaal voor een andere vorm visitekaartje kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ronde vorm of een vierkanten kaartje. Het is nét even anders dan anders, dus een goede manier om op te vallen. Daarnaast kan natuurlijk speciaal voor jou een stansvorm worden gemaakt. Zo kun je je kaartje in elke vorm laten drukken. Bijvoorbeeld in de vorm van je logo, leuk!

Wil je meer weten over visitekaartjes? In ons vorige blog vertelt Joshua over het bewaren van visitekaartjes!

Tags: visitekaartjes, afwerken, rondhoeken, stansen, boorgat

24-06-2016
 
 

Reacties