Sietse

Wanneer gebruik je welk type polsbandje?

Sietse vertelt...

Juni staat bij ons in het teken van horeca drukwerk. Om de week lichten we een aantal producten uit en vertellen we wat voor leuks jij kunt gebruiken voor je festival, restaurant of lunchroom. Deze week vertellen we iets over polsbandjes. Sietse vertelt!

header

Tyvek polsbandjes

Organiseer je een evenement waarbij bezoekers de hele dag of avond binnen kunnen komen? Dan is het slim om voor dit type polsbandje te gaan. Dankzij de handige kleefsluiting zijn onze tyvek polsbandjes namelijk niet overdraagbaar. Tyvek kunnen we zowel in PMS als full colour bedrukken en zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Tyvek polsbandjes

Vinyl polsbandjes

Vindt jouw evenement plaats aan het water? Dan zijn vinyl polsbandjes voor jou ‘t meest geschikt. Deze polsbandjes zijn namelijk water- en scheurvast! Ga je voor vinyl, dan bestaat de bedrukking uit PMS zwart, goud of zilver. Full colour is hier helaas niet beschikbaar. Onze vinyl polsbandjes zijn te verkrijgen met een band in verschillende kleuren. Leuk en hip!

Vinyl polsbandjes

Textiel polsbandjes

Op zoek naar scheurvaste polsbandjes? Dan zijn onze textiel polsbandjes net iets voor jou. Het bandje kan niet zo goed tegen water, maar wel tegen een stootje. Ze zijn comfortabel te dragen - lekker licht en zacht -, maar toch erg stevig. Ideaal! Onze textiel variant kunnen we alleen full colour bedrukken waarbij de sluiting in verschillende kleuren te verkrijgen is.

Textiel polsbandjes

Wil je iets weten over gezinsdrukwerk? In ons vorige blog vertelt Geert alles over kleurplaten!

Tags: polsbandjes, tyvek, vinyl, textiel, horeca drukwerk

12-06-2017
 
 

Reacties