Herbert

Wat is gestanst drukwerk?

Herbert vertelt...

Januari is bij ons de maand van de eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Deze laatste blog staat in het teken van gestanst drukwerk! Benieuwd wat we allemaal onder gestanst drukwerk verstaan? Herbert vertelt!header

Flessenhangers

Stansen is een extra bewerking na het drukken. Voorbeelden van gestanst drukwerk zijn onder meer onze flessenhangers. We stellen onze stansmachine speciaal in voor de bestelling en gaan deze dan vervolgens stansen. Omdat we een aantal standaard stansvormen hebben waaronder de vorm van een flessenhanger maak je geen extra kosten voor het stansmes. Ideaal!

Naar flessenhangers »
flessenhanger

Deurhangers

Ook onze deurhangers stansen we. Bij ons heb je de keuze uit standaard deurhangers en gevouwen deurhangers. In beide hangers stansen we een handige opening zodat je de hangers ook daadwerkelijk kunt ophangen. Omdat we het stansgat eruit stansen, is het van belang dat je hierin geen belangrijke informatie plaatst. Door deze opening blijft jouw reclameboodschap dus letterlijk en figuurlijk gegarandeerd hangen!

Naar deurhangers »
stans

Offertemappen

Offertemappen drukken we op veel verschillende formaten. Zo bedrukken we ze bijvoorbeeld met of zonder venster en kun je zelf de omvouwkleppen aan de zijkant kiezen. Daarnaast is het aan jezelf of je kiest voor een vulhoogte van 1 of 5 mm. Als we de offertemappen hebben gedrukt, zetten we onze stansmachine aan het werk en worden ze gestanst zoals jij wenst! Uiteraard kun je altijd een eigen stansvorm laten maken. Jouw eigen stansvorm bewaren we dan bij ons, zodat je deze vaker kunt gebruiken. Makkelijk!

Naar offertemappen »
offertemap

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Desiree alles over print drukwerk!

Tags: stansen

30-01-2017
 
 

Reacties