Marco

Wat is offset drukwerk?

Marco vertelt...

Januari staat in het teken van onze eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. We beginnen met de meest voorkomende druktechniek: offset. Hierbij maken we drukplaten die we in onze drukpersen zetten. Voordelig is dat we meestal orders kunnen combineren op één plaat, waardoor de kosten worden gedeeld. Bij hogere oplages is offset drukwerk goedkoper dan digitaal drukwerk. Benieuwd naar wat we vooral offset drukken? Marco vertelt!header

Flyers

Om de beste kwaliteit te leveren én zo goedkoop mogelijk te werken, drukken we een hoge oplage flyers offset. Onder hoge oplage verstaan we vanaf 250 stuks. Het is dan ook voordeliger om 250 stuks offset te laten drukken dan digitaal te printen. We drukken de hoge oplage flyers op onze nieuwste Komori drukpers.

Naar flyers »
flyers

Briefpapier

Briefpapier op? Vanaf 1.000 stuks is het voordeliger om deze offset te laten drukken. Omdat we grote drukvellen vullen met drukwerk en dit vervolgens in één keer drukken, delen alle klanten die met hun ontwerp op het vel liggen, de opstart-, plaat- en personeelskosten. Ideaal dus! We drukken het briefpapier standaard op 'lang lopend' papier. Door deze looprichting kan vrijwel elke printer op ons briefpapier printen. Ook die van jou dus :-)

Naar briefpapier »
briefpapier

Offertemappen

Offertemappen, ook wel presentatiemappen genoemd, zijn ideaal om offertes of overeenkomsten in te versturen naar jouw klanten. Maar ook briefpapier en flyers kun je in deze mappen bewaren. Leuk is ook dat je ze in verschillende formaten kunt krijgen, met of zonder venster en kunt kiezen waar je de vouwkleppen wilt hebben. Wanneer we ze offset voor je gaan drukken? Dat doen we vanaf 100 stuks. Bestellen maar!

Naar offertemappen »
offertemappen

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Robert hoe je een mooie verjaardagskalender maakt!

Tags: offset

05-01-2017
 
 

Reacties