Marco

Wat is sign drukwerk?

Marco vertelt...

Januari is bij ons de maand van de eigen productie. Elke week lichten we een druktechniek of -proces toe. Deze week staat in het teken van sign drukwerk! Benieuwd wat we allemaal onder sign verstaan? Marco vertelt!header

Dibond

Dibond is ideaal voor gevelreclame, bewegwijzering en naambordjes. Omdat we dit altijd direct op de plaat printen met onze UV flatbed printer, geeft dit een mooi resultaat voor jarenlang plezier. Bij ons kun je dibond in 2 diktes bestellen: 3 of 6 mm. Beide diktes bestaan uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Uiteraard bepaal je ook zelf voor welk formaat je wilt gaan. Ideaal!

Naar dibond »
dibond

Foamboard

Foamboard, ook wel bekend als schuim, is bijzonder veelzijdig en daardoor voor veel toepassingen geschikt. Bij ons kun je kiezen voor foam van 5 of 10 mm dik. Het heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Ook dit doen we met onze UV flatbed printer. Vanwege de zachte kern is foam geschikt voor binnengebruik.

Naar foamboard »
foamboard

Kanaalplaat

Kanaalplaat is zowel voor binnen- als buitengebruik erg geschikt. Onze makelaarsborden worden onder meer van dit materiaal gemaakt. Het is erg licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Door de 'kanalen' zijn ze flexibel en buigzaam. Fijn ook is dat dit materiaal jaren in weer en wind gebruikt kan worden.

Naar kanaalplaat »
kanaalplaat

Wil je meer weten over onze eigen productie? In ons vorige blog vertelt Klaas-Jan alles over digitaal drukwerk!

Tags: sign

19-01-2017
 
 

Reacties