Reclameland verlaat Assen

Na 5 jaar in het hartje van Assen gaat het niet meer. Op de 2e en 3e verdieping van warenhuis Vanderveen is een geweldige locatie, dat hebben we ons altijd gerealiseerd. Tijdens de lunch loop je zo even bij een van de 40 winkels binnen die het warenhuis telt, echt uniek. Maar de constructeur was inmiddels ook kind aan huis, want al die machines die we hebben wegen ook wat. En met de groei die Reclameland doormaakt en de uitbreidingen die we voor ogen hebben konden we hier niet meer verder groeien.

In een nieuw pand in Roden van 3000 m2 op een terrein net iets kleiner dan een voetbalveld gaan we nu verder. De afgelopen 3 maanden is er door bouwbedrijf Rumcaise keihard gewerkt om het pand geschikt te maken voor wat we voor ogen hebben; onze formule verder uitbouwen met ons gedreven team.

Eigenaar Wouter Haan: 'We kunnen hier echt alle kanten mee op, het pand is multifunctioneel in te delen. Het was geen makkelijke beslissing om uit Assen weg te gaan en ook onze mensen stonden wel even raar te kijken. Stonden we daar op een koude dag in maart met z'n allen in een enorme kale hal zonder verwarming en verlichting. Leg dan maar eens uit dat het geweldig gaat worden. Inmiddels is de al te industriele look en feel wel uit het pand gehaald en hebben we er een fijne werkplek van gemaakt. Iedereen staat in de startblokken om in het nieuwe pand alles te kunnen doen wat op de oude locatie niet kon, we hebben er echt zin in.'

De verhuizing zelf vergt een flink staaltje logistieke planning. Twee 100 tons kranen, meerdere vrachtwagens en een team van 15 verhuizers zal alle machines uit het warenhuis tillen. Doel is dat u als klant niets merkt van de verhuizing. Uw spoedorder die om 10 voor 2 binnen komt voor die 500 visitekaartjes moet gewoon de volgende dag worden afgeleverd, punt.

Reclameland gaat deze zomer verhuizen en houdt u via dit blog op de hoogte.

Een eerste blik op de nieuwe locatie:

Nieuwe pand voorkant

Afbeelding 1: Het pand zoals het is aangekocht, nog een boel werk te doen!

Nieuwe pand entree

Afbeelding 2: Zo zag het er bij de aankoop uit, na de verbouwing herkent u het niet meer terug!

Nieuwe pand hal

Afbeelding 3: De productiehal, nu nog leeg, straks wordt hier hard gewerkt om uw producten goed en snel te produceren.

Tags: verandering, nieuw, verhuizing

05-07-2012
 
 

Reacties