Verhuisd!

Eindelijk maar toch, we zijn verhuisd. Na een aantal hele drukke weken van inpakken, slepen, takelen, verhuizen, uitpakken en installeren zijn we eindelijk over. Een grote logistieke operatie waarbij het bedrijf geen dag gesloten is geweest.

Mede-directeur Jeroen Dijk verteld: "Het was wel een gigantische operatie. Terwijl we geen dag zijn dicht geweest moest alles worden verhuisd. Vandaar dat we het in delen hebben gedaan. Begin augustus het hele kantoor gedeelte. Daar werken zo'n 20 mensen om de telefoontjes te beantwoorden uit drie landen, om de orders aan te sturen etc. Naast het kantoor hebben we ook meteen een aantal machines en persen verhuisd."

Daarnaast verwacht ik binnen twee weken dat we nieuwe producten kunnen aanbieden zoals textiel, of bijvoorbeeld het direct stansen van gedrukte orders." Over stansen later meer.

Het resultaat:

Nieuwe stellingen

1 helft van de productiehal, de stellingen moeten nog gevuld worden, gelukkig bied de heftruck uitkomst.

Nieuwe pand Indigo indeling

De HP Indigo digitale drukpersen en allerlei afwerkapparatuur staan klaar voor de productie die op maandagochtend direct weer hervat is.

Nieuwe printruimte

Een aparte printerruimte voor verschillende grootformaat printers zorgt voor een juiste tempratuur en afzuiging om altijd de beste kwaliteit te waarborgen.

Reclameland buitenbord

Het bord aan de weg is niet te missen, de bereikbaarheid van Reclameland is met stappen vooruit gegaan.

Tags: verhuizing, productie, HP Indigo, verbouwing

15-08-2012
 
 

Reacties