0 producten € 0,00

Aanstekers bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze aanstekers:

  • full colour of PMS
  • 7 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
aanstekers bedrukken

Kies een product:

Goedkoop aanstekers bestellen

aanstekers bedrukken

Duizenden jaren geleden moest men droge takjes zoeken en aansteken door vuursteentjes tegen elkaar te tikken om vuur te creëren. Vandaag de dag bereikt u hetzelfde met een aansteker, gewoon van Reclameland.

Met onze bedrukte aanstekers gooit u hoge ogen. Gebruik ze voor bijvoorbeeld een marketingactie of als giveaway tijdens een beurs of evenement. Kies voor een bedrukking met uw naam, logo of slogan en val op. Ook uniek om uit te delen zijn onze bedrukte pennen.

Bedrukte aanstekers hebben als voordeel dat ze erg nuttig zijn. Waar een visitekaartje enkel gebruikt wordt om uw boodschap over te brengen, wordt een aansteker ook gebruikt als de ontvanger ervan vuur nodig heeft. En elke keer weer wordt uw boodschap getoond.

Kies zelf een variant

Aanstekers bedrukken we in een standaard én premium variant. Voor de standaard variant kunt u kiezen voor een model met een flessenopener of zonder. Een aansteker waarmee u tegelijkertijd een sigaret mee kan aansteken én een biertje openen, dat noemen wij nog eens multitasking!

De premium variant heeft een luxueuze uitvoering en is, in tegenstelling tot de standaard variant, elektronisch en hervulbaar. De kwaliteit en afwerking van deze aanstekers zal veel waardering oproepen. En dat terwijl uw eigen ontwerp erop pronkt!

Met deze kwalitatieve aanstekers zullen rokers graag hun rookwaar aansteken. En voor niet-rokers zijn ze uitstekend geschikt om bijvoorbeeld tijdens een romantisch avondje de kaarsen comfortabel en in stijl aan te steken.

Alle details op een rijtje

Aanstekers bedrukken wij zowel full colour als PMS, ook zijn ze in vele kleuren verkrijgbaar. De bedrukking kan over de gehele huls van de aansteker worden geplaatst. Ze zijn gemaakt van kwalitatief plastic met een brander van vuurvast materiaal.

Zowel het standaardmodel als het premium model hebben een vlamregelaar. De aanstekers gebruiken butaangas als brandstof. Dit is het meestgebruikte gas in aanstekers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Enkel- en dubbelzijdige bedrukking

Alle aanstekers kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden met uw naam, logo of ander ontwerp. Let op: bestand als vector aanleveren.

Hieronder vindt u de formaten, werktekeningen en andere handige informatie over onze aanstekers.

Standaard aanstekers

standaard aanstekers


Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witzwartroodgroengeelblauw

Meer informatie

Standaard aanstekers + opener

standaard aanstekers met opener


Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witzwartroodgroengeelblauw

Meer informatie

Premium aanstekers

standaard aanstekers met opener


Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witgrijszwartroodgroengeelblauw

Meer informatie

Afwijkend aantal voor uw aanstekers? Ook dat is geen probleem bij Reclameland. Stuur ons een e-mail. Wij sturen dan snel een scherpe offerte.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: