0 producten € 0,00

Canvas printen

Meer informatie

Voordelen van ons canvas zonder baklijst:

 • Altijd eigen eindformaat
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending
canvas printen

Kies een framedikte:

Kies hier een framedikte van de canvaslatten.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop canvas zonder baklijst bestellen

canvas printen

Bedrukt canvas bij Reclameland laat u uw favoriete momenten herbeleven. Kies bijvoorbeeld voor een foto van die ene geweldige vakantie, uw studententijd of diploma-uitreiking.

Ook voor zakelijk gebruik is canvas goed geschikt. U kunt bijvoorbeeld motivatieboodschappen of inspirerende quotes op het kantoor ophangen. Of wat dacht u ervan om het te gebruiken om uw ontvangstruimte mooi in te richten? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt bij ons gemakkelijk en snel canvas printen.

Wilt u uw canvas voorzien van een mooie lijst? Wij kunnen ook uw canvas met baklijst printen.

De prijzen die u ziet zijn altijd:

 • inclusief ophangmechanisme
 • inclusief opspannen van het doek
 • inclusief verzending

U levert een ontwerp aan, Reclameland print het in hoge kwaliteit op een canvas doek, waarna het gespannen wordt op een stevig frame. Het canvas doek dat Reclameland gebruikt kan tegen de zon en is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek. U kunt uw nieuwe aanwinst dus gerust buiten ophangen.

Optioneel voorzien we uw canvas gratis van:

 • ophangsysteem
 • zwart-wit of sepia effect
 • het verwijderen van rode ogen

U hangt uw canvas gemakkelijk door een spijker of schroef in een muur of wand te plaatsen. Door middel van het ophangsysteem kunt u het canvas vervolgens gemakkelijk plaatsen.

Uw canvas doek in cadeauverpakking

Bij Reclameland kunt u ervoor kiezen om uw canvas als cadeau in laten pakken. Handig als u bijvoorbeeld het doek direct als cadeau bij iemand wilt laten bezorgen. Met onze gouden, zilveren of rode cadeauverpakking doet u het canvas doek gegarandeerd in stijl cadeau!

Goud

gouden cadeauverpakking

Zilver

zilveren cadeauverpakking

Rood

rode cadeauverpakking

Uw canvas in de hoogste kwaliteit printen bij Reclameland

Bij Reclameland heeft u de keuze uit 2 soorten doek en manier van bedrukken voor uw canvas. De kenmerken van de beide materialen zijn als volgt:

 • Basic canvas: Een stevig canvasdoek van prima kwaliteit dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt op hoge kwaliteit in 4 kleuren. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'goed'.
 • Premium canvas: Topkwaliteit doek dat goed op te spannen is en jaren lang mooi blijft. Het doek wordt bedrukt met de nieuwste fotoprinter met 12 kleuren met pigment inkt. Doordat er 12 kleuren worden gebruikt komen details en kleuren echt tot leven op fotokwaliteit. Kleuren en details zijn te beoordelen als 'zeer goed'.

U bepaalt zelf het formaat van uw canvas. De formaten lopen uiteen van 20 x 20 cm tot 200 x 140 cm. Verder biedt Reclameland verschillende framediktes aan. U kunt kiezen voor een frame van 2 cm en 4 cm dik. De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. De prijs berekent u gemakkelijk en snel in de rekenmodule.

Op de bovenste lat van onze canvas doeken is een ophangsysteem gemonteerd, zodat u het canvas doek heel gemakkelijk kunt ophangen. Voor dit ophangsysteem rekenen we geen extra kosten.

Ontwerp voorzien van zwart-wit of sepia effect

Wilt u uw foto een klassieke uitstraling geven door deze te voorzien van een zwart-wit of sepia effect? U kunt bij ons zonder extra kosten als optie kiezen voor één van deze effecten.

Standaard

standaard tuincanvas

Zwart-wit

zwart-wit tuincanvas

Sepia

sepia tuincanvas

Rode ogen uit foto verwijderen

Heeft u op die ene mooie foto nou net iemand met rode ogen staan? Kies dan in het bestelproces voor het verwijderen van rode ogen, dan verwijderen wij deze voor u zonder extra kosten.

Houten frames

De latten die Reclameland gebruikt trekken niet krom na verloop van tijd, doordat ze bestaan uit meerdere lagen kwaliteitshout die verlijmd zijn. Zie hieronder meer informatie in een handig overzicht.

Canvasframe 2 cm

canvas 2 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 140 cm

20 x 20 cm

2 cm

Canvasframe 4 cm

canvas 4 cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

20 x 20 cm

4 cm

Flatscreen frame

canvas 2cm frame

Materiaal

Maximale afmeting:

Minimale afmeting:

Framedikte:

Opnieuw opspanbaar:


Geschuurd hout

200 x 130 cm

20 x 20 cm

4 cm

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: