0 producten € 0,00

Foto op hout printen

  • Beschikbaar in veel formaten
  • Met of zonder whitewash
  • Gratis verzending
foto op hout printen

Kies een model:

Kies plankrichting:

Kies het formaat:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op hout printen

foto op hout printen

Laat uw favoriete foto op hout printen door Reclameland. U kunt zelf kiezen of u de planken horizontaal of verticaal wilt hebben! Op zoek naar ander plaatmateriaal? Kijk dan bij ons dibondtrespa of forex.

Een foto op hout in de woonkamer zorgt voor een warme huiselijke sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat de vraag naar dit product de afgelopen jaren flink is toegenomen.

Uw bestelling verzenden wij met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw foto op hout in goede orde op uw adres.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Specificaties vurenhout

Wij printen uw foto op vurenhout. Deze planken hebben een dikte van 2 cm en een breedte van 10 cm. Tussen de verschillende planken zit een kleine naad.

Dikte Bedrukking Max. formaat

Vurenhout

Vurenhout
2 cm 4/0 full colour 80 x 120 cm

Opties voor foto op hout

Tijdens het bestellen van foto op hout zijn er vele opties te kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van de gewenste oplage en het klikken op de bijbehorende prijs. Hieronder een overzicht van de beschikbare opties.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: