0 producten € 0,00

Puzzel bedrukken met eigen foto

Een foto op puzzel met spoed nodig? Wanneer u kiest voor een spoedlevering kan u de fotopuzzel de volgende werkdag al in huis hebben.

  • Al vanaf 1 stuks te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten.

foto puzzel bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal puzzelstukjes:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op puzzel bedrukken

foto op puzzel

Heeft u een fantastische vakantiefoto, mooie trouwfoto of prachtige geboortefoto? Leg dit moment eens vast op een puzzel en geniet tijdens het leggen van de fotopuzzel keer op keer van die ene mooie herinnering. Een puzzel bedrukken is dan ook erg geschikt als cadeau voor uzelf of een ander! De puzzel bedrukken we op stevig massief karton in full colour. De puzzels worden geleverd op een bruin kartonnetje voor de stevigheid.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Fotopuzzel maken

Een fotopuzzel maken kan bij ons met 24 stukjes of 96 stukjes. Dat betekent dat we uw puzzels bedrukken voor zowel kinderen als volwassenen. Een puzzel met foto, logo of ander gaaf ontwerp maken? In onze gratis ontwerptool kunt u makkelijk helemaal zelf uw eigen puzzel maken. Zodra u akkoord geeft op uw ontwerp, gaan wij uw puzzel bedrukken.

Let op: de puzzels worden exclusief doos geleverd.

Puzzel met eigen foto bestellen

Wilt u een puzzel laten maken? Een foto op puzzel bestelt u bij ons al binnen een paar minuten. U selecteert uw gewenste aantal stukjes, de levering en voegt de fotopuzzel vervolgens toe aan uw winkelmandje. Daarna kunt u eenvoudig uw eigen puzzel met foto maken in onze ontwerptool of meteen uw foto uploaden. Dat is nog eens makkelijk en snel een puzzel maken.

fotopuzzel maken

Meer consumenten drukwerk

Naast een foto op puzzel bedrukken we nog veel meer producten voor consumenten. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: