0 producten € 0,00

Magneetstickers drukken en bestellen

Meer informatie

Voordelen van onze magneetstickers:

  • Rechthoekig of contour gesneden
  • Altijd rechtstreeks bedrukt!
  • Gratis verzending
magneetstickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope grote magneetstickers drukken

magneetstickers bedrukken

Onze bedrukte groot formaat magneetstickers worden gemaakt naar de maten en contouren die u opgeeft. Zo bent u niet gebonden aan standaardafmetingen en verzekerd van een magneetsticker die bij u past. Op zoek naar kleine magneetstickers? Kijk dan bij onze klein formaat magneetstickers.

Door de magnetische eigenschappen van de sticker kunt u ze op elke vlakke metalen ondergrond plaatsen. Voorzie bijvoorbeeld uw leaseauto’s van autoplaten met een logo, slogan of een zelfgekozen afbeelding. Ook zijn ze uitstekend geschikt voor winkelschappen.

Heeft u een ijswinkel dan is het goed om te weten dat onze kwalitatieve magneetstickers ook op koelkasten en vrieskisten blijven plakken. Bestel ze met uw eigen ontwerp en wij doen de rest. Onderscheid uzelf van de concurrentie en gooi hoge ogen bij uw klanten.

Opnieuw te gebruiken, keer op keer

Heeft uw bedrijf een nieuwe slogan voor op de autostickers, komen er nieuwe producten in de schappen of heeft u reeks nieuwe en exclusieve ijsjes opgenomen in het assortiment? Magneetplaten van Reclameland verwijdert u met gemak: zonder resten en zonder beschadigingen.

En het mooie is: de stickers kunnen telkens weer opnieuw gebruikt worden. Door het gebruik van kwalitatief 0,9 mm dik materiaal en speciale UV-inkt is de magneetfolie kleurvast, weerbestendig en schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijft u lang plezier houden van uw aankoop.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Zo snel mogelijk magneetstickers drukken? Ze zijn in spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Onderhoud bij autostickers

Laat u magneetstickers drukken voor gebruik op auto's, zorg er dan voor dat de folie op een volledig vlak en glad oppervlak wordt bevestigd. Maak het oppervlak van tevoren goed schoon om lakschade te voorkomen. Verwijder de sticker wanneer u met de auto door de wasstraat gaat. Om verkleving te voorkomen, mag de magneetsticker niet langdurig in de volle zon op de auto blijven zitten.

Let op: bij hoge snelheden kan de magneetsticker loslaten van de auto.

Daarnaast is het belangrijk dat u zowel het oppervlak van de auto als de achterkant van de magneetsticker goed schoonhoudt. Als er namelijk vuil tussenkomt, kunt u krassen in de lak krijgen en is de bevestiging van de folie minder goed. Verwijder de magneetsticker regelmatig.

magneetstickers bedrukken

Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotie doeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: