0 producten € 0,00

Grote oplage boeken drukken

Meer informatie

Voordelen van onze grote oplage boeken:

  • t/m 324 pagina's mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
grote oplage boeken drukken

Kies een product:

Goedkope grote oplage boeken drukken

boeken drukken

Ook grote oplage boeken kunt u bij Reclameland laten drukken. Reclameland kan uw boek professioneel en in hoge kwaliteit drukken. Het binnenwerk drukken we altijd op 135 grams mat of glans papier.

Zie ook onze kleine oplage boeken.

Onze boeken zijn bijzonder veelzijdig. U kunt er bijvoorbeeld ook uw proefschrift, scriptie, jaarboek of agenda in laten drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

grote oplage softcover boeken

Grote oplage softcover boeken

De softcover boeken zijn voorzien van een 300 grams kaft. Voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling worden de covers altijd afgewerkt met UV lak hoogglans of matfolie.

Meer informatie over onze grote oplage softcover boeken.

grote oplage hardcover boeken

Grote oplage hardcover boeken

De hardcover boeken zijn voorzien van een stevig kaft. De covers worden altijd afgewerkt met UV lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling.

Meer informatie over onze grote oplage hardcover boeken.

Van A4 tot DIN lang grote oplage boeken

Reclameland biedt de keuze uit verschillende eindformaten. Hieronder staan ze overzichtelijk weergegeven:

Formaat Softcover Hardcover
A4 21,0 cm x 29,7 cm
A5 14,8 cm x 21,0 cm
A6 10,5 cm x 14,8 cm
DIN 9,8 cm x 21,0 cm
Vierkant 21,0 cm x 21,0 cm

Grote oplage boeken drukken in hoge kwaliteit

Al onze boeken worden gelijmd, zowel hardcover als softcover. Dit zorgt ervoor dat het binnenwerk stevig in de cover zit. De covers worden altijd gelamineerd voor een hogere krasbestendigheid.

Belangrijk om te weten bij boeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover, dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. Deze pagina is niet te bedrukken. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: