0 producten € 0,00

Kleine oplage boeken drukken

Meer informatie

Voordelen van onze kleine oplage boeken:

  • Eigen aantal kiezen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kleine oplage boeken drukken

Kies een product:

Goedkope kleine oplage boeken drukken

boeken drukken

Voor kleine oplage boeken bent u bij ons aan het juiste adres. Deze drukken we namelijk dagelijks. Reclameland kan uw boek professioneel drukken en ze eventueel de volgende dag al laten bezorgen.

Zie ook onze grote oplage boeken.

Onze boeken zijn bijzonder veelzijdig. U kunt er bijvoorbeeld ook uw proefschrift, scriptie, jaarboek of agenda in laten drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Papiersoorten voor lage aantallen boeken

Kies bij Reclameland uit maar liefst 7 papiersoorten om het binnenwerk van uw kleine oplage boeken op te laten printen. U kunt kiezen uit de volgende papiersoorten:

100 grams glans mc 170 grams glans mc
100 grams mat mc 170 grams mat mc
135 grams glans mc 170 grams recyclingpapier
135 grams mat mc populair

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

kleine oplage softcover boeken

Kleine oplage softcover boeken

De softcover boeken zijn voorzien van een 300 grams kaft. De covers worden altijd afgewerkt met uv-lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Deze softcover boeken zijn zowel op standaard maten als op eigen formaat te bestellen.

Meer informatie over onze kleine oplage softcover boeken.

kleine oplage hardcover boeken

Kleine oplage hardcover boeken

De hardcover boeken zijn voorzien van een stevig kaft. De covers worden altijd afgewerkt met uv-lak hoogglans of matfolie voor extra bescherming tegen krassen en een luxe uitstraling. Deze produceren we met onze HP Indigo drukpersen.

Meer informatie over onze kleine oplage hardcover boeken.

Kleine oplage boeken in spoed drukken

Soms hebt u uw boeken de volgende werkdag al nodig. Gelukkig kunt u bij Reclameland kiezen voor een overnight spoedservice. Uw boeken worden dan razendsnel gedrukt en verzonden met een 24 uur service.

Van standaard tot op maat boeken

In zowel standaard maten, als boeken op maat waar u zelf het formaat bepaalt. Natuurlijk tegen bodemprijzen en snel geleverd. U heeft de keuze uit de onderstaande eindformaten:

Formaat Softcover Hardcover
Kies uw eigen maat
A4 21,0 cm x 29,7 cm
A5 14,8 cm x 21,0 cm
A6 10,5 cm x 14,8 cm
Vierkant 20,0 cm x 20,0 cm
Vierkant 30,0 cm x 30,0 cm
Vierkant 21,0 cm x 21,0 cm
Vierkant 14,8 cm x 14,8 cm

Hoge kwaliteit kleine oplage boeken drukken

Zowel onze softcover als hardcover boeken worden gelijmd. Deze methode zorgt ervoor dat het binnenwerk stevig in de cover zit. De covers worden altijd gelamineerd voor een hogere krasbestendigheid.

Belangrijk om te weten bij boeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover, dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. Deze pagina is niet te bedrukken. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een boek van bijvoorbeeld 64 pagina's heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld:

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.