0 producten € 0,00

Losbladige brochures drukken

Meer informatie

  • Kies eigen aantal en formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
magazines drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies het aantal pagina's :

Kies hier het aantal pagina's voor uw product. Voor al ons drukwerk geldt dat pagina 1 de voorkant van de cover is, pagina 2 is de binnenkant van de cover enz. enz. De laatste pagina is de achterkant van de cover.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope losbladige brochures drukken

losbladige magazines drukken

Ook lostbladige magazines en brochures kunt u bij ons voordelig bestellen. Ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw multomappen. Indien gewenst kunnen ze zelfs de volgende werkdag al worden bezorgd. Kijk voor andere soorten brochures ook eens bij onze geniete magazines, magazines met spiraalbinding of gelijmde magazines.

Drukwerk van Reclameland is zeer veelzijdig. De magazines en brochures die wij drukken, kunt u dan ook voor veel meer dingen gebruiken. Denk hierbij aan tijdschriften, catalogi en jaarverslagen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Digitale losbladige magazines

Wij gebruiken HP Indigo drukpersen om uw digitale magazines te maken. De kwaliteit hiervan is nagenoeg gelijk aan offset drukwerk. Dankzij onze volledig eigen productie kunnen we ieder gewenst aantal produceren en kan u de magazines morgen al in huis hebben!

Brochures met boorgaten

Optioneel kunt u uw magazines door ons laten voorzien van 2 of 4 boorgaten. Dit kunt u selecteren na het klikken op een prijs. Ideaal om bijvoorbeeld als inhoud van een multomap te gebruiken. Losbladige magazines zijn te bestellen van 8 t/m 396 pagina's.

Afwerken van losbladige magazines

Na het drukken kunnen we uw losbladige brochures nog verder bewerken. We kunnen het volgende doen:

  • Boorgaten aanbrengen, voor gebruik in een multomap of snelhechter.
  • Per stuk insealen, handig voor een mailing.

Bestelt u bijvoorbeeld 20 pagina’s 4/0 full colour enkelzijdig dan worden enkel de eerste 10 pagina’s van uw ontwerp gedrukt. Dit komt doordat elk blaadje papier 2 zijdes heeft. En elke zijde, bedrukt of niet, telt als één pagina. In het geval van 4/0 full colour enkelzijdig wordt op een blaadje telkens één pagina van uw ontwerp gedrukt, waarna er een lege zijde overblijft. Aangezien de lege zijde óók als een pagina wordt geteld, komt dit neer op 2 pagina’s per blaadje papier.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: