0 producten € 0,00
premium aanstekers bedrukken

Premium aanstekers bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze premium aanstekers:

  • full colour of PMS
  • 7 verschillende kleuren
  • Gratis verzending

Kies een kleur aansteker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat aansteker bedrukking:

Per type aansteker is er één formaat bedrukking mogelijk, de mogelijkheid van de gekozen aansteker ziet u hier.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Premium bestellen

premium aansteker

Er was eens een tijd dat vuur niet vanzelfsprekend was. U moest eerst de nodige materialen verzamelen en het vervolgens ook nog eens aangestoken zien te krijgen. Tegenwoordig haalt u met gemak en in stijl een bedrukte aansteker van Reclameland uit uw broekzak, handig!

Onze aanstekers zijn uniek voor een marketingactie of als giveaway tijdens beurs of evenement. Kies voor een bedrukking met uw naam, logo of slogan en val op. De premium aanstekers zijn elektronisch. Het voordeel hiervan is dat ze navulbaar zijn. Ook uniek om uit te delen zijn onze bedrukte pennen.

Bedrukte aanstekers hebben als voordeel dat ze erg nuttig zijn. Waar een visitekaartje enkel gebruikt wordt om uw boodschap over te brengen, wordt een aansteker ook gebruikt als de ontvanger ervan vuur nodig heeft. En elke keer weer wordt uw boodschap getoond.

Bent u een roker dan kunt u met deze kwalitatieve aanstekers fijn uw sigaret aansteken. En voor niet-rokers zijn ze uitstekend geschikt om bijvoorbeeld tijdens een gezellig avondje de kaarsen aan te steken. De brander van deze aansteker heeft een fraaie buiging, wat de aansteker een elegante uitstraling geeft.

Alle details op een rijtje

Onze premium aanstekers bedrukken we zowel full colour als PMS en u kunt ze in vele kleuren aangeleverd krijgen. De bedrukking kan over de gehele huls van de aansteker worden geplaatst. Ze zijn gemaakt van kwalitatief plastic met een brander van vuurvast materiaal.

De aanstekers zijn voorzien van een vlamregelaar, zodat u altijd een goede vlam bij de hand heeft. De aanstekers gebruiken butaangas als brandstof. Dit is het meestgebruikte gas in aanstekers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Enkel- en dubbelzijdige bedrukking

Alle aanstekers kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden met uw naam, logo of ander ontwerp. Let op: bestand als vector aanleveren.

Op zoek naar een basic aansteker of aansteker met opener? Kijk dan eens bij onze of standaard aanstekers of standaard aanstekers met opener.

Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:

Afmeting aansteker:

Afmeting bedrukking:

Werktekening:

9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witgrijszwartroodgroengeelblauw

2,5 x 8,2 x 1,0 cm

5,0 x 1,4 cm

Bekijk werktekening

Afwijkend aantal voor uw aanstekers? Ook dat is geen probleem bij Reclameland. Stuur ons een e-mail. Wij sturen dan snel een scherpe offerte.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: