0 producten € 0,00

Aanstekers met opener bedrukken

Meer informatie

Voordelen van onze standaard aanstekers met opener:

  • full colour of PMS
  • 6 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
aanstekers bedrukken

Kies een kleur aansteker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat aansteker bedrukking:

Per type aansteker is er één formaat bedrukking mogelijk, de mogelijkheid van de gekozen aansteker ziet u hier.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Aanstekers met opener bestellen

standaard met opener aansteker

Mocht u ooit nog eens een paar duizend jaar terug in de tijd te kunnen gaan, dan zult u zien dat het destijds héél speciaal was: vuur. Tegenwoordig tovert u het zo tevoorschijn en met bedrukte aanstekers van Reclameland is het nog stijlvol ook.

Onze aanstekers zijn uniek voor een marketingactie of als giveaway tijdens beurs of evenement. Ze zijn onder andere voorzien van een wieltje en een vuursteen. Kies voor een bedrukking met uw naam, logo of slogan en val op. Ook uniek om uit te delen zijn onze bedrukte pennen.

De ster van de show is de ingebouwde flessenopener. Handig voor wanneer u op het strand arriveert met een sixpack ijskoud bier in de koelbox en niemand in uw gezelschap een flessenopener bij zich heeft.

Bedrukte aanstekers hebben als voordeel dat ze erg nuttig zijn. Waar een visitekaartje enkel gebruikt wordt om uw boodschap over te brengen, heeft een aansteker nog een ander nut: namelijk als de ontvanger ervan vuur nodig heeft. En elke keer weer wordt uw boodschap getoond.

Rokers zullen deze kwalitatieve aanstekers maar wat graag gebruiken om hun sigaretje mee aan te steken. En voor niet-rokers zijn ze uitstekend geschikt om bijvoorbeeld tijdens de jaarwisseling vuurwerk aan te steken.

Alle details op een rijtje

Aanstekers met opener bedrukken wij zowel full colour als PMS. Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De bedrukking kan over de gehele huls van de aansteker worden geplaatst. Ze zijn gemaakt van kwalitatief plastic met een brander van vuurvast materiaal.

De aanstekers zijn voorzien van een vlamregelaar, zodat u altijd een goede vlam bij de hand heeft. De aanstekers gebruiken butaangas als brandstof. Dit is het meestgebruikte gas in aanstekers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Enkel- en dubbelzijdige bedrukking

Alle aanstekers kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden met uw naam, logo of ander ontwerp. Let op: bestand als vector aanleveren.

Op zoek naar een basic aansteker of elektronische aansteker? Kijk dan eens bij onze standaard aanstekers of premium aanstekers.

Navulbaar:

Levertijd:

Bedrukking:

Kleuren:

Afmeting aansteker:

Afmeting bedrukking:

Werktekening:

9-10 werkdagen

Full colour en PMS

witzwartroodgroengeelblauw

2,4 x 8,8 x 1,2 cm

3,5 x 1,2 cm

Bekijk werktekening

Afwijkend aantal voor uw aanstekers? Ook dat is geen probleem bij Reclameland. Stuur ons een e-mail. Wij sturen dan snel een scherpe offerte.

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

We bieden veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: