0 producten € 0,00

Straatstickers drukken en printen

  • Weer, wind en UV bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
straatstickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope straatstickers drukken

straatstickers drukken

Onze bedrukte straatstickers worden gemaakt naar de maten en contouren die u opgeeft. Zo bent u niet gebonden aan standaardafmetingen en verzekerd van een asfaltsticker die bij u past. Op zoek naar stickers om binnen op de vloer te plakken? Kijk dan eens bij onze vloerstickers.

Dankzij de unieke eigenschappen van betonstickers kunnen ze geplaatst worden op verschillende types ondergrond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stoeptegels, winkelstraten en parkeerplaatsen.

Of u nu een logo, slogan of zelfgekozen afbeelding aanlevert: wij zullen voor u een straatsticker drukken die blikken vangt. U kunt zich vast wel indenken dat u vaak naar de grond kijkt als u over straat loopt. Een ideale plek dus om uw uiting te plaatsen.

Veelzijdig in gebruik

Stippel de route uit naar uw winkel en trek de aandacht van voorbijgangers door een sticker op de ondergrond voor uw winkel te plaatsen. Of gebruik de grondstickers om de bezoekers van uw nieuwe bedrijfspand wegwijs te maken op de parkeerplaats.

Onze straatstickers van Asphalt Art zijn gemaakt van zelfklevende dikke aluminiumfolie die zich volledig vormt naar de ondergrond. Hierdoor is de hechting zeer goed en is verwijderen relatief gemakkelijk. Ook zijn ze antislip en daardoor prima geschikt bij nat weer.

In principe kunnen straatstickers zonder voorbereidende maatregelen worden gemonteerd. We raden aan om er wel voor te zorgen dat de ondergrond niet vet of nat is en dat los afval zoals stof, zand en kleine steentjes zijn weggeveegd. Reclameland is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de straatstickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn in spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

straatstickers bedrukken

Straatstickers

Straatstickers van Asphalt Art is een zelfklevende dikke aluminium folie die zich volledig vormt naar de ondergrond waarop hij wordt aangebracht. Hierdoor heeft het een zeer goede hechting en is toch relatief éénvoudig te verwijderen. Straatstickers zijn anti-slip, en daardoor ook geschikt voor oppervlakken die nat kunnen worden.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: