0 producten € 0,00

Placemats maken

placemats maken

Zelf placemats maken

Kwalitatieve placemats maken met uw eigen ontwerp: geen enkel probleem bij Reclameland! Placemats zijn zeer handig voor in de horeca om bijvoorbeeld de menukaart op af te beelden. We hebben ze in veel papiersoorten en afwerkingen. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, full colour bedrukt en altijd op A3 formaat. De 90 grams variant is geschikt als placemat voor eenmalig gebruik. Laat placemats drukken met zwaarder papier en u kunt ze hergebruiken en afnemen met een vochtige doek.

Online ontwerptool

Geen grafisch genie? Relax! Met onze gratis online ontwerptool kunt u in een handomdraai mooie placemats ontwerpen. Lever zelf uw afbeeldingen en teksten aan en laat uw creativiteit de vrije loop. Wanneer u uw placemat naar eigen wens heeft ontworpen, klikt u op ‘voorbeeld bekijken’.

Bestellen

Bent u klaar met het ontwerpen van uw placemats en tevreden met uw creatie, dan hoeft u enkel nog op ‘goedkeuren en verder’ te klikken. Vul het gewenste aantal placemats in dat u wilt laten maken en uw missie is geslaagd. Of u er nu 10 nodig heeft of 2000, bij Reclameland kan het allemaal.

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van placemats in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze placemats via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen' of 'uit ontwerpen kiezen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel placemats »