De juiste inktdekking voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Je staat er misschien niet bij stil, maar jouw drukwerk bestaat uit meerdere lagen inkt. Dit komt doordat wij (bijna) alles full colour bedrukken. Wat betekent dit voor jouw ontwerp? Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw ontwerp zo mooi mogelijk gedrukt wordt? We leggen het je uit in dit blog!

Lees verder

04-01-2022 - Reacties (1)
 

Verschillende kleursystemen voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Niet iedereen weet het misschien, maar er zijn veel verschillende kleursystemen. Ieder kleursysteem is weer bedoeld voor een eigen functie. Voor jouw ontwerp is het belangrijk dat je een bestand aanlevert met het juiste kleursysteem. Zo weet je zeker dat de kleuren van jouw ontwerp overeenkomen met de kleuren die gedrukt worden. Welke kleursysteem er zijn en welke jij moet hebben? Dat lees je in dit blog!

Lees verder

04-01-2022 - Reacties (1)
 

Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

De aanleverspecificaties: misschien wel het belangrijkste voor het drukbestand. Houd je je aan de aanleverspecificaties, dan ben je verzekerd van het mooiste drukwerk. Maar waar moet je precies op letten? En hoe zorg je ervoor dat het drukbestand goed is? In dit blog leggen wij je alles uit over de afloop en de veiligheidsmarges. Lees je mee?

Lees verder

03-01-2022
 

Alles over dpi en resolutie voor je drukwerk

Drukbestand aanleveren

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst voor drukwerk, wil je uiteraard dat jouw ontwerp zo mooi mogelijk wordt afgedrukt. Bepalend voor een mooie afdruk is de kwaliteit van het ontwerp (ofwel drukbestand) dat jij aanlevert. We leggen je graag uit hoe je een zo goed mogelijk drukbestand aanlevert! In dit blog lees je alles over de scherpte van de afbeelding in je drukbestand, ofwel resolutie.

Lees verder

03-01-2022 - Reacties (1)