Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

nepgeld

Met namaakgeld kan je leuke dingen doen. Gebruiken voor spellen, educatieve doeleinden of een grap mee uithalen. Ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken ervan. Weten welke zodat we jouw eurobiljet wél gaan drukken? Joey vertelt!

lees verder

05-07-2018
 

Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Win een gratis stedentrip

Misschien heb je al ontdekt dat al onze productafbeeldingen op de site in het teken van reizen staan. We bieden jou nu de kans om gratis één van die toffe steden te bezoeken. Hoe? Plaats in juli een bestelling en je maakt meteen kans op één van die twee reischeques ter waarde van € 400,-! Omdat je ordernummer je lotnummer is, speel je automatisch mee. Dat betekent hoe vaker je in juli een bestelling plaatst, hoe groter de kans is dat je wint.

lees verder

30-06-2018 - Reacties (8)
 

Later bestellen en drukwerk nóg sneller in huis bij Reclameland

Aanlevertijden en snelle levering

Online drukkerij Reclameland heeft de deadline voor het aanleveren van een bestand voor offset drukwerk weer opgeschoven. Als klanten drukwerk in grote oplage bestellen en het morgen al in huis willen hebben, kunnen ze het drukbestand nu op werkdagen tot 14.00 uur aanleveren. Voor kleine oplages kunnen klanten zelfs tot 18.00 uur aanleveren. Daarnaast is de standaard levertijd nu 4 werkdagen in plaats van 5 tot 6. Hiermee is Reclameland de enige drukkerij waar klanten tot zo laat kunnen bestellen en zo snel drukwerk ontvangen.

lees verder

05-03-2018
 

Hoe kies ik de juiste ophangplaat?

Ophangplaten

Met zelfklevende, metalen ophangplaten kan je heel makkelijk plaatmaterialen als dibond, forex en foamboard bevestigen aan de muur. Het voordeel aan deze ophangplaten is dat je hierdoor geen gaten in je bedrukte plaat hoeft te maken en je ontwerp dus intact blijft. Je kan bij ons kiezen uit 4 formaten hangplaten. Weten wanneer je welke ophangplaat kiest? Mark vertelt!

lees verder

27-11-2017