Wilco van Reclameland

Storytelling met visitekaartjes

Wilco vertelt...

Opvallen met je visitekaartje kan op vele manieren. Denk bijvoorbeeld aan de vorm, het ontwerp, maar ook de papiersoort. Wat je op je visitekaartje zet, is helemaal aan jou. Maar wist je dat je met je visitekaartje ook een verhaal kunt vertellen. Hoe?

visitekaartjes storytelling

Storytelling

Storytelling is helemaal hip. Een goed verhaal vertellen kan mensen inzicht geven, in beweging zetten en verbinden. En juist dat wil je als jij je visitekaartje overhandigd. Hoe je dat doet? Door met je visitekaartje jouw verhaal te verduidelijken. Dat kan door een ontwerp te kiezen dat jouw verhaal ondersteund. Zorg er dus voor dat jouw verhaal aansluit op je visitekaartje.

visitekaartjes personal coach
visitekaartjes dietist
visitekaartjes transportbedrijf

Verduidelijk je verhaal

Leuke voorbeelden van visitekaartjes met storytelling vind je hierboven. Zo kun je als diëtist of afslankcoach heel eenvoudig je verhaal verduidelijken met je visitekaartje. Je kunt bijvoorbeeld door middel van een stickertje of afscheurstrook eenvoudig laten zien dat jouw aanpak werkt. Het dikke poppetje op het visitekaartje wordt na het verwijderen van de sticker of strook namelijk slank. Het bevestigt je verhaal, het laat zien wat je kunt bereiken én je hebt een leuk gesprek na het overhandigen van je kaartje.

visitekaartjes personal trainer
visitekaartjes yoga
visitekaartjes plastisch chirurg

Vertel wat je doet

Ook als yoga-instructeur kun je heel duidelijk met je visitekaartjes vertellen wat je doet. Bij yoga denk je namelijk vrijwel altijd aan lenigheid. Door je visitekaartje te laten drukken op bijvoorbeeld textielstof, kun je het kaartje wat uitrekken. Iets wat je bij yoga ook doet voor je spieren. Kortom, ook hierbij verduidelijkt je visitekaartje wat je doet. En wat dacht je van een plastisch chirurg. Die siliconen borsten komen zo goed tot z'n recht ;-)

Wil je meer weten over visitekaartjes? In ons vorige blog vertelt Vera over papiersoorten voor visitekaartjes!

Tags: visitekaartjes, storytelling, verhalen

14-06-2016
 
 

Reacties