0 producten € 0,00

Stickers laten drukken

Uw logo, foto of ander ontwerp op een sticker laten drukken? Welke boodschap u ook heeft, wij drukken het voor u op één van de vele verschillende soorten en varianten. Van levensgrote raamstickers tot kleine stickers op rol, bij ons vindt u het allemaal. Altijd gedrukt met de hoogste kwaliteit, de mooiste kleuren en de snelste levering. Kortom: voor het maken van stickers bent u bij Reclameland aan het juiste adres!


Stickers laten drukken als marketing

Bij marketing wordt vaak als eerste gedacht aan flyers, folders en posters. Het laten drukken van stickers wordt vaak over het hoofd gezien. Zonde, als u het ons vraagt! Het is zo’n ontzettend veelzijdig product, dat het een gemiste kans is om niet te gebruiken. Van groot tot klein, verschillende formaten en materialen en diverse toepassingen: waar u ook naar op zoek bent, bij ons laat u altijd een passende sticker drukken.

Veel stickers maken wij helemaal op maat voor u. Hierdoor is het ook mogelijk om te kiezen voor een eigen formaat of zelfs een eigen contour. Natuurlijk kunt u ook eenvoudig kiezen voor één van de populaire standaardformaten. Voor welke optie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u het drukwerk razendsnel in huis heeft.

Waarom stickers gebruiken?

Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom stickers te laten drukken en gebruiken ook voor u een goed idee is. Ten eerste wordt bijna iedereen blij van stickers. Ze geven kleur aan een raam of etalage, zorgen voor een persoonlijke touch aan een verpakking of zorgen voor zichtbaarheid van een logo of ander ontwerp.

Daar komt nog bij dat een sticker in veel gevallen voor langere tijd gebruikt wordt en dus zichtbaar is en blijft. Dit in tegenstelling tot veel ander drukwerk. Eén keer plakken op een goede plek en u heeft er een lange tijd profijt van! Hierbij is het wel belangrijk dat u voor de juiste sticker kiest. Het juiste materiaal in combinatie met het juiste gebruik zorgt ervoor dat u het maximale uit het drukwerk haalt.

Wilt u uiteindelijk toch de sticker verwijderen of vervangen? In de meeste gevallen kan dat - met wat handige tips - heel makkelijk, snel en zonder achterblijvende lijmresten.

Stickers voor buiten

Veel van onze stickers drukken wij op materiaal dat ook geschikt is om buiten te gebruiken. Dit geldt voor zowel het materiaal als de gebruikte inkten. Deze inkten zijn namelijk UV- en waterbestendig. Zo weet u zeker dat u ook voor langere tijd van een mooie en heldere opdruk kunt genieten, waar u deze ook plakt. Onder het product outdoor stickers hebben wij de meest geschikte materialen voor u geselecteerd.

Kleine stickers

Voor het laten drukken van kleine stickers heeft u verschillende opties: losse exemplaren, op een rol of op een vel. Bestellen kan al vanaf een formaat van 2 cm. Voor kleine exemplaren zijn afwerkingen op een rol of op een vel erg populair. Voor het uitdelen of bijvoorbeeld meesturen met een (online) bestelling zullen juist de losse exemplaren weer praktischer zijn.

Welk stickermateriaal moet ik kiezen?

Welk materiaal het beste is voor de stickers die u laat drukken, is volledig afhankelijk van hoe u deze wilt gaan gebruiken. In de meeste gevallen kunt u aan de naam en omschrijving al opmaken waar de betreffende variant specifiek voor is bedoeld. Hierbij kunt u er vanuit gaan dat het materiaal geschikt is voor het gebruik van de omschrijving. Bij het plakken op een raam zijn verschillende materialen mogelijk. Welke specifieke raamsticker het beste is, is vooral afhankelijk van waar deze komt te hangen. Zo is het bij ieder materiaal goed om te bekijken waar en hoe deze gebruikt gaat worden en op basis daarvan te kijken welk materiaal daarbij het beste past. Wilt u meer informatie over de verschillende materialen waarvan wij de bedrukte stickers maken? U kunt altijd contact met ons opnemen en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende vormen en maten

Bij Reclameland worden de meeste producten speciaal voor u op maat gemaakt. Dat geldt ook wanneer u stickers wilt laten drukken. Uiteraard levert u een eigen drukbestand aan met daarin uw eigen ontwerp. Naast populaire formaten als het A4-formaat of A5-formaat kunnen wij stickers contour snijden. Voor de populairste contourvormen zijn er, om het u extra makkelijk te maken, veel gekozen formaten standaard te bestellen bij de ronde stickers. Is dit nu niet de maat waar u naar op zoek bent? Of heeft u een andere vorm of contour in gedachten? In veel gevallen is dat ook zeker mogelijk. Kies hiervoor voor de optie ‘Eigen contour’ in het bestelproces en lever een drukbestand inclusief contourlijn.

Het bevestigen en plakken van stickers

Voor optimaal gebruik en maximale levensduur is het belangrijk dat u het drukwerk op de juiste manier gebruikt. Voor enkele populaire soorten leggen wij u stap voor stap, inclusief handig video, eenvoudig uit hoe u dit het beste kunt doen. Zo zorgt u voor het mooiste en beste eindresultaat.

Hoe plak ik een grote sticker? »

Hoe plak ik een raamsticker? »