0 producten € 0,00

Stickers maken en bestellen

Wilt u snel én goedkoop stickers maken? Dat kan eenvoudig bij Reclameland. Met onze handige ontwerptool maakt u zelf uw eigen ontwerp. Wist u dat er ontzettend veel verschillende soorten zijn? Erg breed inzetbaar dus! Of het nu gaat om outdoor toepassingen, zoals gevel- of raamreclame, of juist voor indoor toepassing als etiketten of stevig geplakt op de vloer: stickers maken doet u bij Reclameland!


Stickers maken met eigen logo

Stickers maken is erg populair en wordt veel en breed ingezet. Dit is ook niet zo gek. Ze zijn niet alleen nuttig, makkelijk in gebruik en goedkoop in aanschaf, ze zijn vrijwel overal te bevestigen. Niet alleen binnen, maar ook zeker buiten. En niet onbelangrijk: bestellen doet u bij Reclameland in veel verschillende soorten, vormen en formaten. Laat uw stickers bedrukken met uw eigen logo of een ander ontwerp.

Alle soorten en maten

Uw eigen stickers maken, met eigen ontwerp, doet u bij Reclameland gemakkelijk, snel en voordelig. Waar u deze ook voor wilt gaan gebruiken, u vindt deze bij ons. Doordat wij de volledige productie in eigen huis hebben, maken wij al het drukwerk speciaal voor u op maat. Hierdoor kunt u bij de meeste producten kiezen voor een eigen maat of zelfs een sticker in een eigen vorm. Van groot tot klein, u vindt altijd het perfecte drukwerk. Met of zonder plakkende achterkant!

Waarom stickers bestellen?

Er zijn een hoop redenen te bedenken waarom stickers bestellen een goed idee is. Het is namelijk een product dat voor langere tijd gebruikt kan worden. Veel ander drukwerk is eenmalig of van kortere duur. Denk aan bijvoorbeeld flyers of folders. Een sticker daarentegen kan voor langere tijd zijn kracht behouden en op een gunstige plek geplakt worden. Zo geniet u van maximale aandacht, zonder daarvoor extra moeite te hoeven doen. Ideaal! Hierbij zijn er ook nog eens verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Van kleine stickers maken voor binnen tot levensgrote soorten voor buiten: het kan allemaal. Zo stel u eenvoudig het product samen dat perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Voor buiten

Stickers maken voor buiten zijn van een extra stevig materiaal, dat tegen een stootje kan. Naast het materiaal zelf, zijn ook de inkten UV- en waterbestendig. Zo kunt u uw outdoor exemplaar bestellen en deze zonder problemen voor langere tijd buiten hangen. Dus beplak (een gedeelte van) uw pand of uw auto ??n van de verschillende opties die u bij Reclameland vindt. U komt gegarandeerd extra in de aandacht te staan.

Voor binnen

De stickers voor binnen worden vaak gedrukt op etikettenpapier. Het materiaal is stevig, maar kan minder goed tegen bijvoorbeeld vocht. Sporadisch kunnen deze dan ook wel buiten gebruikt worden, maar in principe zijn ze enkel geschikt voor gebruik binnen. De inkten zelf zijn wel UV-bestendig, waardoor je verzekerd bent van een extra lange kleurvastheid.

Hoe kan ik een sticker personaliseren?

Stickers maken en personaliseren is bij Reclameland erg eenvoudig. Bij ieder product vindt u een werktekening, op basis waarvan u uw eigen ontwerp kunt maken. Bij veel standaard vormen en formaten kunt u daarnaast ook een inDesign-template downloaden, vanuit waar u direct aan de slag kunt. Het gemaakte ontwerp upload u vervolgens tijdens het stickers bestellen.

Heeft u niet de beschikking over een (professioneel) ontwerpprogramma? Dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierbij kunt u zelf eenvoudig een ontwerp maken door afbeeldingen, foto's en teksten toe te voegen. Op die manier kunt ook u eenvoudig eigen stickers maken.