0 producten € 0,00

Magneetstickers drukken en bestellen

Meer informatie

Voordelen van onze magneetstickers:

  • Rechthoekig of contour gesneden
  • Altijd rechtstreeks bedrukt!
  • Gratis verzending
magneetstickers drukken

Kies een product:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope magneetstickers drukken

magneetstickers bedrukken

Voor het drukken van magneetstickers bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Bij onze indoor magneetstickers bieden wij een scala aan verschillende formaten. Staat uw gewenste formaat er niet tussen, kies dan voor eigen formaat. Bij onze outdoor magneetstickers kunt u altijd uw eigen gewenste formaat invullen. Hier is het ook mogelijk om een eigen contour te bestellen. Wij snijden de sticker dan in de door u gewenste vorm.

Dankzij de magnetische eigenschappen van deze stickers zijn ze goed te kleven aan elke vlakke metalen ondergrond. Wij voorzien de magneetstickers van de door u aangeleverde tekst en/of afbeelding in full colour. De inkten die wij gebruiken voor het drukken van uw magneetstickers zijn water- en UV-bestendig. Hierdoor kunt u de stickers makkelijk afnemen met een vochtige doek.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Onderhoud bij autostickers

Houd er rekening mee dat wanneer de outdoor magneetstickers gebruikt worden op auto's het oppervlak eerst schoongemaakt moet worden om beschadiging aan de lak te voorkomen. Wanneer u met de auto door de wasstraat gaat eerst de stickers verwijderen. Ook wanneer de auto langdurig in de zon staat kunnen de stickers het beste verwijderd worden, dit om verkleving te voorkomen. Alleen onze outdoor magneetstickers zijn geschikt voor gebruik op auto's.

Let op: bij hoge snelheden kan de magneetsticker loslaten van de auto.

Daarnaast is het belangrijk dat u zowel het oppervlak van de auto als de achterkant van de magneetsticker goed schoon houdt. Als er namelijk vuil tussenkomt, kunt u krassen in de lak krijgen en is de bevestiging van de folie minder goed. Verwijder de magneetsticker regelmatig.

magneetstickers bedrukken

Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: