0 producten € 0,00

Magneetstickers maken en drukken

Uw eigen magneetstickers maken en full colour laten drukken? Bij Reclameland doet u dat snel, eenvoudig en goedkoop! Het materiaal hecht op nagenoeg alle metalen ondergronden en is daarom populair bij vele toepassingen. Plakken op auto’s, koelkasten of machines in een productieruimte: een magneetsticker kun je eindeloos gebruiken!

Met een levertijd van vier werkdagen heeft u uw bestelling altijd snel in huis. Niet snel genoeg? Met een spoedlevering is de levering zelfs de volgende werkdag al!

Start met bestellen »

  • Keuze uit eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
magneetstickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Magneetstickers laten maken

magneetstickers bedrukken

Een magneetsticker laten maken kunt u doen voor uiteenlopende doeleinden. Doordat het materiaal blijft plakken op nagenoeg alle metalen ondergronden is het breed inzetbaar. Als instructie- of waarschuwingssheet op een machine, als reclame-uiting op uw auto of een mooie foto gedrukt voor op de koelkast, met een magneetsticker drukken kan het allemaal. Zowel het materiaal als de gebruikte inkten zijn water- en UV-bestendig en dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de magnetische werking verliest de magneetfolie geen plakkracht en is dus oneindig te hergebruiken.

Bent u op zoek naar een product dat niet alleen op metalen, maar ook op andere ondergronden kan kleven? Dan is één van onze andere soorten stickers maken een goed alternatief!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Magneetstickers op maat

Bij Reclameland bedrukken wij alle magneetstickers in onze eigen productiehal. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren, goedkoop drukken en wordt uw bestelling razendsnel geleverd. Een ander voordeel is dat wij de magnetische stickers altijd op maat maken. Vul een eigen formaat in bij de ‘Rechthoek’, ga voor één van de populaire groottes bij de ronde en ovale vormen of kies voor een volledig unieke vorm met de optie ‘Eigen contour’. Wij snijden het materiaal in de door u gewenste vorm en afmetingen.

Magneetstickers voor de auto

Uw uiting, logo of ander ontwerp als autosticker laten drukken? Magneetfolie is een populair materiaal als het om reclame op voertuigen gaat. Doordat het op maat gemaakt wordt, kunt u het altijd passend maken voor uw voertuig of het oppervlak waar u het op wilt bevestigen. Doordat de magneetstickers snel en eenvoudig te verwijderen zijn, is het een ideale optie voor tijdelijke toepassingen of wanneer u niet permanent met uw uiting rond wilt rijden.

Voor het gebruik op voertuigen en andere delicate ondergronden zijn er instructies voor het gebruik. Deze instructies voorkomen dat de ondergrond of de magneetstickers beschadigd raken.

De belangrijkste punten zijn:

  • Zorg dat zowel de ondergrond als de sticker schoon zijn bij gebruik
  • Verwijder de magneetsticker wanneer deze voor langere tijd in de zon staat
  • Verwijder de magneetsticker voordat u door een wasstraat rijdt
  • Verwijder de magneetsticker minimaal één keer per dag en bij voorkeur de hele nacht
  • Bij hoge snelheden kan de kleefkracht van de magneetsticker afnemen en dus loskomen

Magneetstickers maken met eigen ontwerp

Bij Reclameland kunt u gratis uw eigen magneetstickers maken. Voeg in onze online ontwerptool foto’s, logo’s, teksten en andere elementen toe en u maakt zo de mooiste ontwerpen die u professioneel laat drukken. Hiervoor is geen uitgebreide grafische kennis nodig, dus iedereen kan een magneetsticker bestellen!

Heeft al een drukklaar bestand? Tijdens het bestelproces uploadt u deze eenvoudig. Houd bij het ontwerpen wel altijd de werktekening bij de hand. Hiermee weet u precies met wel (for)maten en marges u moet werken. Zo bent u verzekerd van de mooiste magneetstickers!

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: