0 producten € 0,00

Muurstickers maken en bestellen

  • Diverse gangbare structuren
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
raamstickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope muurstickers laten maken

muurstickers maken

Reclameland bedrukt muurstickers in de de maten en contouren die u opgeeft. Zo maakt u de stickers passend bij uw interieur of huisstijl. Ook wanneer u op zoek bent naar muurstickers voor een tijdelijke toepassing bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Met keuze uit 2 verschillende soorten kunt u eenvoudig muurstickers bestellen die bij u passen. Op zoek naar stickers voor op het raam? Kijk dan eens bij onze raamstickers.

Muurstickers laten maken? De stickers van Reclameland zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis en daarmee ideaal voor zowel gebruik thuis als op kantoor. Muurstickers maken met bijvoorbeeld uw logo en/of bedrijfsnaam? Of een leuke afbeelding om de muur van de kinderkamer? Alles kan.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de muurstickers zo snel mogelijk nodig? U kunt de stickers maken en bestellen met spoed: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Removable muurstickers bestellen

Deze stickersoort is uitermate geschikt voor tijdelijke toepassingen en is goed te plakken op de meeste muursoorten. De kleefkracht van het materiaal is getest op diverse verfsoorten, waaronder highgloss en satin verven. De stickers zijn binnen een jaar na het bevestigen eenvoudig van de muur te verwijderen zonder deze te beschadigen. Let er wel op dat de stickers altijd langzaam en voorzichtig worden verwijderd.

Muurstickers maken met structuur

Als u op zoek bent naar een sticker die niet helemaal glad is en dus is voorzien van een structuur, bent u bij ons aan het juiste adres. Kies in dat geval in het bestel proces voor het materiaal 'Stucco'. Om een beeld te krijgen van het materiaal klikt u op de informatiebutton achter het materiaal, daar vindt u een foto van het materiaal. Deze muursticker kan geplakt worden op ondergronden met een lichte structuur en is bedoeld voor permanent gebruik. Door de sterke lijmlaag kan bij het verwijderen de ondergrond beschadigd raken.

Andere belangrijke info

Bij het opplakken van de stickers is het belangrijk dat de omgevingstemperatuur minimaal 15 graden Celsius bedraagt. Hierdoor kan de lijm het beste hechten. Bestelt u contour gesneden stickers, houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: