0 producten € 0,00

Raamstickers maken

De mooiste raamstickers maken doet u snel, makkelijk én voordelig bij Reclameland. Populair om te gebruiken op etalageramen, ruiten in kantoorpanden of zelfs op één van de ramen van uw auto. Bij ons maakt u volledig uw eigen raamsticker. Niet alleen de bedrukking, maar ook de grootte en de vorm bepaalt u zelf. Zo bestelt u altijd een exemplaar dat perfect bij u past!

Naast deze variant specifiek voor glas en gladde ondergronden, kunt u nog veel meer soorten stickers laten drukken. Van groot tot klein en voor vele verschillende doeleinden.

Start met bestellen »

  • UV bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor raamstickers plakken!

raamstickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Raamstickers laten drukken

raamstickers drukken

Raamstickers zijn stickers die speciaal gemaakt zijn om te plakken op glas, ramen of andere gladde en vlakke ondergronden. Bij Reclameland bestelt u deze altijd op maat. Niet alleen vierkant of rechthoekig, maar in vrijwel ieder denkbare vorm! Met onze Zund snijmachines snijden we het materiaal zeer nauwkeurig in de gewenste contour. Populair zijn de raamstickers op etalages. Maar ook inpandig bij bijvoorbeeld vergaderruimtes zorgen ze voor extra privacy. Een veelzijdig product dus, op ontzettend veel verschillende manieren gebruikt kan worden.

De inkten die gebruikt worden zijn UV- en waterbestendig. Dat betekent dat ze, ongeacht de plek waar u ze hangt, voor langere tijd mooi blijven. Of u de raamstickers ook buiten kunt ophangen, dat is afhankelijk van het gekozen materiaal.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Snel en eenvoudig raamstickers bestellen

Uw raamstickers maken wij volledig zelf in onze eigen productieruimte. Hierdoor heeft u vele opties en mogelijkheden om uw eigen exemplaar samen te stellen. Van levensgrote raamstickers bestellen voor op etalageruiten tot kleinere voor op bijvoorbeeld een deur: wij printen het! De raamstickers worden altijd los verstuurd. Op die manier kunnen wij efficiënt werken en wacht u nooit te lang op het drukwerk. Is er extra haast geboden? Dan is een spoedlevering een uitkomst. Met deze optie heeft u uw bestelling namelijk de volgende werkdag al in huis!

Verschillende materiaalsoorten

In totaal zijn er drie soorten stickermateriaal waarop wij de raamstickers drukken. Hieronder vindt u de verschillende opties:

Outdoor transparant

De naam geeft het al aan: dit materiaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Niet alleen de inkten zijn water- en UV-bestendig, het materiaal zelf is dit ook. Goed om te weten: deze outdoor stickers hebben geen breeklijn op de achterzijde. De gebruikte inkten zijn niet 100% dekkend, waardoor de bedrukking ook enigszins transparant wordt. Dit is bij lichte kleuren beter zichtbaar dan bij donkere kleuren.

Bekijk onze video,waarin we stap voor stap uitleggen hoe een outdoor raamsticker geplakt wordt.
raamsticker one way vision

One way vision

Dit materiaal zorgt ervoor dat het zicht vanaf één zijde geblokkeerd wordt, terwijl er vanaf de andere kant wel doorheen gekeken kan worden. De bedrukking komt aan de buitenzijde (het gedeelte dat wit is), wat ook de zijde is waar niet doorheen gekeken kan worden. De achterzijde is zwart en door de kleine gaatjes valt hier licht doorheen en kan er doorheen gekeken worden. Zowel het materiaal als de inkten zijn geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

Bekijk onze video, waarin we stap voor stap uitleggen hoe een one way vision raamsticker geplakt wordt
raamstickers bedrukken

Quickmount

Quickmount is een materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik op glas. De heel kleine, nagenoeg onzichtbare kleine gaatjes maken het bevestigen ook nog eens erg eenvoudig. Tijdens het plakken is het zelfs mogelijk om de raamsticker te herpositioneren, mocht u toch niet helemaal tevreden zijn. De kleine gaatjes zorgen ervoor dat luchtbellen geen kans krijgen en makkelijk te verwijderen zijn. Er zijn bij Quickmount drie opties waar u uit kunt kiezen: satin white (niet transparant), mat transparant of glans transparant. Bij de laatste twee opties zijn de inkten niet 100% dekkend. Bij lichte kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren.

Uw eigen raamstickers ontwerpen

Reclameland maakt eigen raamstickers maken en ontwerpen makkelijk! Maak gratis uw eigen ontwerp in onze online ontwerptool. Hierin uploadt u eenvoudig logo’s, afbeeldingen, foto’s en teksten. Deze losse elementen sleept u eenvoudig naar uw design om zo uw eigen raamsticker te ontwerpen.

Heeft u al een drukklaar bestand? Dan kunt u deze eenvoudig uploaden tijdens het bestelproces. Houdt bij het maken van het drukbestand altijd de werktekening en/of template bij de hand, zodat u precies weet met welke (for)maten en marges u moet werken voor het mooiste eindresultaat.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: