0 producten € 0,00

Raamstickers maken en bestellen

Op zoek naar een raamsticker voor uw winkelruit om acties op aan te kondigen? Of wilt u uw logo op het raam van uw bedrijfsauto plakken? Bij Reclameland kunt u raamstickers maken met uw eigen ontwerp en formaat. Onze raamstickers bestellen én plakken is bovendien zeer eenvoudig.

Liever stickers maken voor op het raam thuis, zoals bij de geboorte van een kind, tijdens kerst of rond Sinterklaas? Ontwerp uw eigen stickers met de handige ontwerptool.

Start met bestellen »

  • UV bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor raamstickers plakken!

raamstickers drukken

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope raamstickers maken

raamstickers drukken

Onze bedrukte raamstickers worden gemaakt naar de maten en contouren die u opgeeft. Zo bent u niet gebonden aan standaardafmetingen en verzekerd van een sticker die bij u past. Het gebruikte materiaal is UV-bestendig. Hierdoor heeft u lang plezier van uw aankoop. Op zoek naar stickers om op de grond te bevestigen? Kijk dan eens bij onze vloerstickers.

De raamstickers van Reclameland zijn bij uitstek geschikt voor bedrijfspanden en winkelruimtes. Laat raamstickers maken met uw naam, afbeelding of slogan en til uw bedrijf naar een hoger niveau.

Of geef bijvoorbeeld uw bedrijfswagens een makeover door ze te voorzien van uw eigen logo. De raamstickers zijn ook uitstekend te combineren met onze magneetstickers. Alle ogen zullen op u gericht zijn als u langsrijdt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Raamstickers drukken en bestellen

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de raamstickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn met spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Stickers outdoor transparant

Transparante outdoor stickers hebben een dikte van 150 um en zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat transparante outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Bekijk onze video en leer hoe een outdoor raamsticker geplakt moet worden!
raamstickers bedrukken

One way vision stickers

Uit het raam kunnen kijken terwijl aan de andere zijde voorbijgangers uw logo, slogan of bedrijfsnaam te zien krijgen? Het kan met one way vision stickers van Reclameland. De sticker wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Dankzij de zeer kleine gaatjes is vanaf de buitenzijde de bedrukking goed zichtbaar, maar kunt u er vanaf de binnenkant doorheen naar buiten kijken.

Bekijk onze video en leer hoe een one way vision raamsticker geplakt moet worden!
raamstickers bedrukken

Quickmount stickers

Onze quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Ze zijn eenvoudig te monteren dankzij het speciale patroon waarmee de lijm is aangebracht op het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen onder de sticker tot het verleden. Plakken hoeft ook niet met water en zeep te gebeuren. U kunt kiezen uit drie varianten quickmount stickers: satin wit (niet transparant), mat transparant en glans transparant.

Belangrijk

Bij het opplakken van de stickers is het belangrijk dat de omgevingstemperatuur minimaal 15 graden Celsius bedraagt. Hierdoor kan de lijm het beste hechten. Bestelt u contour gesneden stickers, houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: