0 producten € 0,00

Flyers drukken

Snel, eenvoudig en goedkoop zowel grote als kleine oplages flyers drukken? Bij Reclameland heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Van 80 grams tot 350 grams en van basic tot luxe papiersoorten: wij hebben het allemaal. De flyers printen wij op alle populaire formaten en kunnen ook in uw eigen maat worden gedrukt.

Laat de flyers drukken in spoed en u heeft uw bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis! Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw drukwerk.

Start met bestellen »

 • Alle populaire formaten, inclusief eigen maat
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Op zoek naar gevouwen exemplaren? Kijk dan bij folders drukken.

flyers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel én goedkoop flyers drukken

Flyers drukken doen wij in alle soorten en maten: van vierkant tot rond en van kleine tot grote oplages. Gebruik de flyers om uit te delen op beurzen of evenementen, als informatieblad bij een product of om een leuke actie te promoten. Bedrukt met uw eigen ontwerp kunt u ze altijd en overal inzetten!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Offset en digitaal flyers laten drukken

Bij ons kunt u flyers maken en laten drukken in verschillende oplages. Bent u op zoek naar een kleine oplage? Bestellen kan al vanaf 25 stuks! De kleine oplages worden professioneel op één van onze digitale HP Indigo persen geprint. Voor de grote oplages, tot wel 1.000.000 stuks, gebruiken wij Komori offset persen. Hier worden grote aantallen razendsnel gedrukt, waardoor u ook deze flyers altijd snel in huis heeft. Waar en hoe u ze ook wilt gaan gebruiken: bij Reclameland bepaalt u zelf hoeveel flyers u laat bedrukken.

Alle populaire formaten en meer

Flyers laten drukken kan bij Reclameland op verschillende formaten. Natuurlijk kunt u kiezen uit alle populaire A-formaten, van A3 tot en met het kleine A8 formaat. Is één van deze standaardformaten niet waar u naar op zoek bent? Wij maken uw flyers speciaal voor u op maat. Zo kunt u met de optie ‘Eigen maat’ het drukwerk ook in afwijkende formaten bestellen. Direct te bestellen via de website en dus zonder eerst een offerte aan te hoeven vragen.

Naast de vormen als rond, vierkant en rechthoekig kunt u de flyers laten printen in iedere unieke vorm. Hiervoor gebruiken wij een stans. Wilt u flyers stansen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

A-formaten

De meest bekende en ook populairste formaten, zijn de A-formaten. De A-formaten zijn zo opgebouwd dat bij elke stap de het formaat verdubbelt of halveert, afhankelijk welke kant u op gaat. De meest gekozen optie voor flyers maken, is A5. Maar ook A6 en A4 zijn erg populair. Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare opties:

A formaten flyers

Flyers zijn in veel verschillende A formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle A flyer formaten.

Formaat Werktekening Template
A3 flyers 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 flyers 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 flyers 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 flyers 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 flyers 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template
A8 flyers 5,2 x 7,4 cm A8 werktekening A8 template

Papiersoorten

Zelf flyer maken

Flyers maken doet u eenvoudig bij Reclameland! Ook als u geen (professioneel) ontwerpprogramma heeft kunt u uw eigen ontwerp maken. In onze gratis online ontwerptool kunt u afbeeldingen uploaden, teksten toevoegen en zo zelf uw ontwerpen maken zoals u dat wilt! Pamfletten maken was nog nooit zo eenvoudig.

Verschillende papiersoorten

Flyers maken kunt u doen voor ontzettend veel verschillende doeleinden. Hiervoor hebben wij dan ook een breed aanbod van verschillende papiersoorten waar u uit kunt kiezen. Zo weet u zeker dat u altijd een papiersoort vindt dat past bij u en uw uiting. Van flyers printen op het dunne 80 grams papier tot het extra stevige 350 grams en alles wat daar tussenin zit. U bepaalt zelf waarop wij uw flyers drukken. De papiersoorten zijn te verdelen in twee soorten:

 • Gestreken papiersoorten | Deze papiersoorten zijn maar liefst 3x gestreken en te bestellen in zowel een matte als glanzende uitstraling. Flyers bedrukt met veel foto’s, afbeeldingen en kleur komen optimaal tot hun recht op één van de gestreken papiersoorten. U herkent deze optie aan de toevoeging ‘mc’, wat staat voor machine coated.
 • Ongestreken papiersoorten | Dit papier heeft een open structuur, waarbij u de vezels van het papier nog goed kunt voelen. Dit zorgt er ook voor dat inkten goed worden opgenomen in het materiaal, waardoor de flyer goed beschrijfbaar is met pen of potlood. Met opties als PaperWise en recyclingpapier is dit ideaal als duurzame keuze.

Goed om te weten: de kleine oplage flyers die digitaal gedrukt worden, drukken wij op gestreken recyclingpapier. Voor het offset drukwerk wordt het ongestreken recyclingpapier gebruikt.

Overzicht papiersoorten

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke papiersoorten u kunt kiezen:

Gewicht Gestreken Ongestreken Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Extra afwerkingen

Wilt u uw bedrukte flyers iets extra’s geven? Dat kan met een afwerking. Hieronder vindt u een overzicht van alle verschillende extra afwerkingen waar u uit kunt kiezen:

 • Glans laminaat | Dit is een transparante extra laag die over het drukwerk wordt aangebracht. Het zorgt voor een hoogglanzende uitstraling van de flyer en beschermt tegelijkertijd zowel het drukwerk als het materiaal tegen vlekken, krassen en andere invloeden van buitenaf.
 • Mat laminaat | Het mat laminaat zorgt voor een satijnachtige uitstraling. Ook biedt het laminaat extra bescherming voor het materiaal en de opdruk.
 • Boorgaten | Kies uit 2 of 4 boorgaten met een doorsnede van 5 mm. Ideaal om bedrukte flyers op te bergen in bijvoorbeeld een multomap.
 • Afscheurstrook | Met een perforatielijn is een gedeelte van de flyer eenvoudig af te scheuren.
 • Ronde hoeken | De afgeronde hoeken hebben een radius van 7 mm.
 • Bundelen | Wij bundelen de flyers tot setjes van 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Handig als de flyers bijvoorbeeld naar een verspreider moeten.

Zelf flyers maken en bestellen

Bij Reclameland laat u uw flyers printen met een eigen ontwerp. Eerst selecteert u de verschillende opties van de flyer, zoals het formaat en het papiersoort. Vervolgens plaatst u het door u samengestelde product in het winkelwagentje en uploadt u het drukbestand. Heeft u al een ontwerp dat u wilt laten drukken? Dan kunt u deze eenvoudig en snel uploaden tijdens dit bestelproces. Aan de hand van de werktekeningen en templates weet u precies met welke maten en marges u moet werken voor het beste en mooiste eindresultaat.

Als u nog geen drukklaar bestand heeft kunt u aan de slag in onze online ontwerptool. Dit is een gratis programma waarin u eenvoudig uw eigen ontwerp voor de flyer maakt. Voeg logo’s, foto’s en teksten toe en maak een drukbestand naar uw wensen.


Veelgestelde vragen over flyers
De prijs voor 1.000 flyers is afhankelijk van verschillende factoren. Zo hebben het formaat, het materiaal en de afwerking een invloed. 1.000 A5 flyers, gedrukt op 135 grams papier, bestelt u al vanaf € 40,34 excl. btw.
Een flyer kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het belangrijkste is dat het doel van de flyer duidelijk is voor de lezer. Meer weten over het maken van flyers? Wij geven u handige tips!
Wij hebben een gratis online ontwerptool waar u uw eigen ontwerp kunt maken. Door foto’s, afbeeldingen, logo en teksten toe te voegen maakt u eenvoudig uw eigen design. Daarnaast kunt u ook een extern ontwerpprogramma aan de slag en dit drukbestand uploaden.
De standaard levertijd van flyers is 4 werkdagen. Ook kunt u kiezen voor spoedbestelling. In dat geval geldt: vandaag besteld, de volgende werkdag in huis.
promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: