0 producten € 0,00

A8 flyers drukken en maken

Bent u op zoek naar kleine flyers? De A8 flyers zijn de kleinst mogelijk flyers van Reclameland met een standaard A-formaat. U kiest eenvoudig uit één van de meer dan 25 verschillende papiersoorten en een eventuele afwerking. Zo kunt u in een handomdraai uw eigen a8 flyer drukken en maken. In zowel grote als kleine oplages.

Heeft u al een ontwerp voor uw A8 flyer? Upload deze eenvoudig tijdens het bestellen. Nog geen ontwerp? Dan kunt aan de slag met onze gratis online ontwerptool.

Start met bestellen »

 • Eigen aantal mogelijk
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

A8 niet het formaat waar u naar zoek bent? Flyers maken doet u bij ons op alle populaire formaten, inclusief 'Eigen maat'.

a8 flyers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

A8 flyer drukken

A8 flyer

Eén van de kleinste standaard formaten voor de flyers is het A8 formaat. Het formaat (52 x 74 mm) is enigszins vergelijkbaar met de afmeting van een visitekaartje (55 x 85 mm). Door het geringe formaat is de ruimte op het kaartje kostbaar. Belangrijk om ervoor te zorgen dat de teksten die op de A8 flyers komen te staan, wel goed leesbaar zijn. Alleen zo weet u zeker dat de boodschap ook over kan komen op de lezer. Bij Reclameland kunt u flyers bestellen op meer dan 25 verschillende papiersoorten. Van 80 grams recyclingpapier tot het 350 grams zware mat mc papier. Met daartussen nog een grote diversiteit aan verschillende papiersoorten. Gegarandeerd dat er ook een geschikt papiersoort voor u tussen staat!

Offset flyers en digitale flyers

Reclameland kan uw A8 flyers drukken en produceren op twee verschillende manieren: digitaal of offset. Welke van de twee het wordt, dat is afhankelijk van de oplage die u bestelt. Voor de grote oplages maken wij gebruik van één van onze offsetpersen. Hierbij wordt het ontwerp gecombineerd met andere ontwerpen op een drukplaat. De drukvellen worden daarna teruggesneden op het juiste formaat, A8 in dit geval. Bestelt u een kleinere oplage? Dan wordt dit digitaal geprint. Hierbij worden de ontwerpen afzonderlijk geprint en kunt u zelfs kiezen voor afwijkende oplages. Zo bestelt u altijd het aantal dat u nodig heeft en nooit teveel.

A formaten flyers

Flyers zijn in veel verschillende A formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle A flyer formaten.

Formaat Werktekening Template
A3 flyers 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 flyers 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 flyers 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 flyers 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 flyers 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template
A8 flyers 5,2 x 7,4 cm A8 werktekening A8 template

A8 flyer ontwerpen

Als u A8 flyers bij Reclameland bestelt, dan kunnen deze op twee verschillende manieren geproduceerd worden: digitaal of offset. Welke van de twee het wordt, dat is afhankelijk van de oplage die u bestelt. Voor de grote oplages maken wij gebruik van één van onze offsetpersen. Hierbij wordt het ontwerp gecombineerd met andere ontwerpen op een drukplaat. De drukvellen worden daarna teruggesneden op het juiste formaat, A8 in dit geval. Bestelt u een kleinere oplage? Dan wordt dit digitaal geprint. Hierbij worden de ontwerpen afzonderlijk geprint en kunt u zelfs kiezen voor afwijkende oplages. Zo bestelt u altijd het aantal dat u nodig heeft en nooit teveel.

Verschillende flyer papiersoorten

Van 80 tot 350 grams, van het populaire 135 grams glans mc tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier, wij hebben het allemaal. Uiteraard kiest u op welk papiersoort wij uw A8 flyer drukken.

Een groot onderscheid in papier is tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

 • Gestreken papier voelt glad aan.
 • Ongestreken papier voelt ruw aan.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke papiersoorten u kunt kiezen:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Handig om te weten:

 • De meeste klanten kiezen gestreken papier.
 • Offset gedrukt recyclingpapier is ongestreken, dus voelt ruw aan.

Flyer drukken met ronde hoeken en andere afwerkingen

Natuurlijk kunnen wij uw bedrukte flyers verder afwerken. Zo kunnen we uw drukwerk enorm laten glanzen met UV lak hoogglans. Tijdens het kiezen van een product, kunt u vele verschillende afwerkmogelijkheden kiezen. We hebben verdere bewerkingen als:

 • UV lak hoogglans aanbrengen, voor zeer opvallende flyers die enorm glanzen.
 • Voorzien van 2 of 4 boorgaten, met een radius van 5 mm, makkelijk voor in multomappen.
 • Afscheurstrook aanbrengen, handig voor het gebruiken als entreekaarten.
 • Voorzien van ronde hoeken, met een 7 mm radius, voor een exclusieve uitstraling.
 • Flyers bundelen, per 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Ideaal voor verspreiders.