0 producten € 0,00

A5 flyers drukken en maken

Goedkoop A5 flyers drukken? Een flyer op A5-formaat is de meest populaire afmeting. Reclameland biedt u de keuze uit een groot aantal verschillende papiersoorten waarop uw A5 flyer gedrukt kan worden. Of het nu om een kleine oplage gaat, of juist om hoge oplages: bij Reclameland bent u aan het juiste adres. Gratis en snel geleverd.

Voor welk papier gaat u? Het populaire 135 grams of past recyclingpapier beter bij u? De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan u waarop wij de A5 flyers laten drukken!

Start met bestellen »

 • Eigen aantal mogelijk
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Is dit niet het formaat waar u naar op zoek bent? flyers drukken doen wij op alle populaire formaten, inclusief de optie 'Eigen maat'.

a5 flyers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

A5 flyers laten drukken

A5 flyers laten drukken

De meeste flyers worden gedrukt op A5 formaat. Het A5 formaat - 14,8 x 21 cm - is ideaal om uit te delen. Prettig om vast te houden en dus ook prettig om te lezen. Daarnaast is A5 een prima formaat om te verspreiden. Het past probleemloos in vrijwel alle brievenbussen en het versturen in een envelop kan in standaard formaat envelop (EA5 of C5). De combinatie tussen handzaamheid en toch voldoende ruimte voor informatie, maakt dat een A5 flyer een van de meest gebruikte flyers is. Het ontwerp, daar zorgt u zelf uiteraard voor. Maar verder zouden wij bijna zeggen: succes gegarandeerd!

Offset flyers en digitale flyers

Voor A5 flyers drukken en produceren worden twee verschillende druktechnieken gebruikt: het offset drukken en het digitaal flyers printen. Het offset drukken wordt gebruikt voor het drukken van grote oplages A5 flyers. Het ontwerp van uw A5 flyer wordt gecombineerd op een grote drukplaat. Dit wordt gezamenlijk gedrukt en teruggesneden naar het juiste formaat. In dit geval A5. Kiest u voor een kleine(re) oplage? Dan wordt deze digitaal geprint. Bij het digitaal printen worden de orders afzonderlijk van elkaar geproduceerd. Omdat u hierbij niet afhankelijk bent van andere orders, kunt u ook kiezen voor een eigen oplage. Zo hoef je nooit meer te bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt!

A formaten flyers

Flyers zijn in veel verschillende A formaten te bestellen. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle A flyer formaten.

Formaat Werktekening Template
A3 flyers 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 flyers 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 flyers 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 flyers 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 flyers 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template
A8 flyers 5,2 x 7,4 cm A8 werktekening A8 template

A5 flyer ontwerpen

Wat wij op uw A5 flyer laten drukken, dan is helemaal aan u. U levert uw eigen ontwerp bij ons aan, die wij vervolgens zullen drukken. Het maken van een ontwerp kan via een opmaakprogramma. Zo levert u bij ons een kant-en-klaar bestand aan. Heeft u nog geen ontwerp en ook geen opmaakprogramma of de juiste kennis? Dan is onze gratis ontwerptool echt iets voor u! Met deze tool kunt u in een handomdraai uw eigen A5 flyer ontwerpen en maken. Kleuren, afbeeldingen, foto’s, teksten: u voegt het allemaal eenvoudig toe. Het bestellen van A5 flyers is zo voor iedereen gemakkelijk.

Verschillende flyer papiersoorten

Van 80 tot 350 grams, van het populaire 135 grams glans mc tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier, wij hebben het allemaal. Uiteraard kiest u op welk papiersoort wij gaan drukken.

Een groot onderscheid in papier is tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

 • Gestreken papier voelt glad aan.
 • Ongestreken papier voelt ruw aan.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke papiersoorten u kunt kiezen:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 grams
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Handig om te weten:

 • De meeste klanten kiezen gestreken papier.
 • Offset gedrukt recyclingpapier is ongestreken, dus voelt ruw aan.

A5 flyer maken met ronde hoeken en andere afwerkingen

Natuurlijk kunnen wij uw bedrukte A5 flyers verder afwerken. Zo kunnen we uw drukwerk enorm laten glanzen met UV lak hoogglans. Tijdens het kiezen van een product, kunt u vele verschillende afwerkmogelijkheden selecteren. We hebben verdere bewerkingen als:

 • UV lak hoogglans aanbrengen, voor zeer opvallende flyers die enorm glanzen.
 • Voorzien van 2 of 4 boorgaten, met een radius van 5 mm, makkelijk voor in multomappen.
 • Afscheurstrook aanbrengen, handig voor het gebruiken als entreekaarten.
 • Voorzien van ronde hoeken, met een 7 mm radius, voor een exclusieve uitstraling.
 • Flyers bundelen, per 100, 250, 500 of 1.000 stuks. Ideaal voor verspreiders.