0 producten € 0,00

Autostickers maken

Wilt u uw eigen autostickers maken? Dat kan snel én voordelig bij Reclameland. Met het maken van een autosticker weet u zeker dat u onderwerp extra opvalt. Laat uw (bedrijfs)logo, uw slogan of bedrijfsnaam drukken en plak de sticker eenvoudig op uw voertuig. Een ontwerp voor uw autosticker maakt u via onze ontwerptool of u levert een kant-en-klaar ontwerp aan. Het kan allemaal!

Onze autostickers maken het onderweg opvallen wel erg eenvoudig. Daarnaast laten ze geen lijmresten achter en zijn gemakkelijk te plaatsen en weer te verwijderen.

Start met bestellen »

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Zie ook onze magneetstickers voor een alternatief voor autostickers.

autostickers maken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Uw eigen autostickers maken

autostickers drukken

Onderweg meer aandacht krijgen, dat bereikt u gegarandeerd met het maken van autostickers. U vergroot op een eenvoudige manier uw bereik, zeker als u veel en vaak onderweg bent. Of het nu voor een tijdelijke campagne is of juist voor de langere termijn: met de autostickers van Reclameland kunt u alle kanten op. Er blijven na het verwijderen geen (lijm)rest achter. Hierdoor is het uitermate goede optie voor kortstondig gebruik. Maar met hetzelfde gemak laat u deze drukken voor een langere tijd. U leest het al: wilt u autostickers maken, dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres!

Naast de autostickers, kunt u ook stickers maken voor andere doeleinden. Van groot tot klein en van veel tot weinig: het kan allemaal!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Autostickers in alle vormen en maten

Er zijn bij Reclameland geen standaard maten. Geen enkele auto, uiting of campagne is hetzelfde. Daarom bestelt u bij ons altijd een sticker op het formaat of in de vorm die bij u past. Met de optie ‘Eigen maat’ ontvangt u een vierkant of rechthoekig product. Wilt u een afwijkende vorm? Met ‘Eigen contour’ kunnen wij uw autostickers maken in ieder gewenste vorm. Met zo’n afwijkende vorm springt u nog eens extra in het oog!

Het stickermateriaal wordt digitaal geprint. Dit betekent dat er geen minimale oplage geldt. U kunt dus al bestellen vanaf 1 stuk! Wilt u uw hele wagenpark voorzien van nieuwe autostickers? Ook voor grote oplages kunt u bij ons terecht.

Materiaal

Een autosticker maken wij van premium stickermateriaal. Deze heeft een dikte van 80um en hoogglans afwerking. De transparante autostickers hebben een dikte van 90um met daarbij een matte afwerking.

Goed om te weten: kiest u voor het transparante materiaal, dan wordt wit niet meegeprint. Dit betekent dat alles wat wit is in uw ontwerp, op het eindproduct transparant zal zijn. De overige gebruikte inkten zijn niet 100% dekkend en blijven dus enigszins transparant.

Speciale afwerking

Wilt u autostickers maken voor een langere periode, dan is een extra afwerking aan te raden. Met een glans of een mat laminaat wordt er een extra beschermlaag op het materiaal aangebracht. Dit laminaat beschermt zowel de print als het materiaal zelf. Daarnaast geeft het ook nog eens een extra uitstraling aan het materiaal: hoogglanzend of juist extra mat.

Zelf een ontwerp voor de autosticker maken

Zelf een autosticker maken is niet moeilijk. Een correct drukbestand opmaken, dat kan op 2 verschillende manieren. Als eerste kunt u via een extern opmaakprogramma aan de slag. Hierbij moet u denken aan programma’s zoals bijvoorbeeld InDesign of Illustrator. Houd wel altijd de werktekening bij de hand, zodat u zeker weet dat u met de juist formaten en marges werkt.

Heeft u niet de beschikking over een dergelijk opmaakprogramma? Dan biedt onze gratis online ontwerptool uitkomst. Een ontwerp voor uw autosticers maken is hierin heel eenvoudig. Door zelf logo’s, afbeeldingen en/of foto’s te voegen bepaald u helemaal zelf wat er gedrukt gaat worden.

Magneetstickers op auto

Magneetstickers gebruiken voor de auto? Download de instructie-pdf voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers op auto’s.

Magneetsticker instructies

Voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: