0 producten € 0,00

Autostickers maken en bestellen

Bij Reclameland kunt u zelf de autosticker maken, aan de hand van de handige ontwerptool. Plakken maar!

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Zie ook onze magneetstickers voor een alternatief voor autostickers.

autostickers maken

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zelf autosticker maken

autostickers drukken

De naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie vergroten? Of gewoon uw eigen auto opfleuren met een leuk ontwerp? Ga dan voor gepersonaliseerde stickers op uw auto. Omdat dit materiaal ook weer eenvoudig te verwijderen is, zijn autostickers ook campagnematig in te zetten. Bijvoorbeeld voor een (seizoensgebonden) actie of aanbieding. Ze zijn eenvoudig in gebruik en goedkoop in aanschaf.

Het hele wagenpark voorzien van een nieuwe huisstijl, of alleen uw privé auto van een foto voorzien? Alles kan, van een kleine tot grote oplage. Autostickers bestellen kan bovendien in iedere gewenste maat of vorm. De gebruikte inkten zijn water- en UV-bestendig. De stickers worden los geleverd en hebben geen breeklijn op de achterzijde.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Autostickers bestellen van Orajet

Al onze autostickers zijn van het kwaliteitsmerk Orajet. Onze premium outdoor stickers hebben een dikte van 70 um en hebben een hoogglans afwerking. De transparante autostickers zijn 90 um en hebben een matte afwerking. Bij transparante stickers is het belangrijk om te weten dat witte gedeelten in uw afbeelding niet worden geprint en dus transparant blijven. Inkten zijn niet 100% dekkend en zullen dus ook altijd iets doorschijnend zijn.

Afwerken van autostickers

Eventueel kunnen we uw autostickers maken en afwerken met een glans- of mat laminaat. De sticker en afdruk zijn hierdoor beter beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Stickers maken doet u bij Reclameland in alle soorten en maten. Naast de autostickers zijn er nog tal van soorten waarop uw eigen ontwerp kunt laten drukken. Wat voor sticker het ook is waar u naar op zoek bent, u vindt deze bij ons!

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: