0 producten € 0,00

Vinyl stickers drukken en printen

Meer informatie

  • Eigen aantal kiezen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

vinyl stickers drukken

Goedkope vinyl stickers drukken

outdoor stickers drukken

Vinyl stickers zijn op onze website te vinden in standaard maten, maar u kunt ook uw eigen maten aangeven. Hiervoor hoeft u bij ons niet speciaal een offerte aan te vragen. Stickers maken in een bijzondere vorm? Wij kunnen uw stickers stansen of contoursnijden, zodat u de stickers ontvangt die helemaal aan uw wensen voldoen.

Onze vinyl stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. De stickers van het outdoor materiaal zijn uitermate goed geschikt voor gebruik buitenshuis. De inkten die gebruikt worden zijn UV- en watervast. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken, zodat u lang van de stickers kunt genieten. Het quickmount materiaal is speciaal voor gebruik binnenshuis. Voor de opdruk worden dezelfde UV- en watervaste inkten gebruikt als op het outdoor materiaal. Door de speciale lijmlaag op dit materiaal zijn deze stickers alleen geschikt om binnen te gebruiken. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis.

Verschillende materialen

U kunt kiezen uit vele verschillende soorten vinyl voor uw bedrukte stickers. Zo hebben we onze standaard witte stickersoorten, maar kunt ook kiezen voor een transparante variant. Belangrijk hierbij is dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat.

kleine outdoor stickers

Klein formaat vinyl stickers

De klein formaat vinyl stickers zijn niet alleen in standaard formaten te bestellen, maar ook in een eigen maat. Dat betekent dat u zelf het formaat van uw sticker kan bepalen. Het maximale formaat is hierbij A3. Wilt u de stickers graag in een speciale vorm geleverd krijgen? Dat kan, wij kunnen de stickers dan voor u stansen.

Meer informatie

grote outdoor stickers

Groot formaat vinyl stickers

Voor de groot formaat vinyl stickers vult u altijd een eigen gewenst formaat in. Ook deze stickers kunt u in een speciale vorm geleverd krijgen. U kunt dan kiezen voor eigen contour.

Meer informatie

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: