0 producten € 0,00

Ronde stickers drukken en bestellen

  • Indoor of outdoor materiaal
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Liever een grote oplage ronde stickers op rol ontvangen? Kijk dan bij onze stickers op rol.

ronde stickers drukken

Goedkope ronde stickers drukken

ronde stickers drukken

Reclameland drukt uw ronde stickers op veel verschillende formaten en materialen. Van indoor stickers tot magneetstickers, alles is mogelijk. Stickers maken kunt voor verschillende doeleinden doen. Gebruikt u de stickers als etiket, raamsticker of ronde whiteboard stickers? De mogelijkheden zijn eindeloos met onze ronde stickers! Naast de ze ronde vormen, kunt u ook contour stickers bestellen in vrijwel iedere denkbare vorm!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de ronde stickers zo snel mogelijk nodig? Bestellen in spoed is mogelijk.

Klein formaat ronde stickers

Uw stickers stansen we rond met onze Heidelberg cilinderpers. De stansmachine wordt speciaal voor uw opdracht ingesteld en daarna wordt uw opdracht gestanst. Hieronder ziet u welke ronde formaten mogelijk zijn.

Formaat Werktekening
rond stansen 4,5 cm doorsnede
9,5 cm doorsnede
14,0 cm doorsnede
4,5 cm
9,5 cm
14,0 cm
ovaal stansen 4,8 cm x 7,0 cm
9,5 cm x 14,5 cm
4,8 cm x 7,0 cm
9,5 cm x 14,5 cm

Onze kleine ronde stickers zijn beschikbaar in 4 materialen. Zijn de stickers bedoeld voor buitengebruik? Kies dan voor onze stickers outdoor of onze stickers outdoor transparant. Dit materiaal is water- en UV-bestendig.

Groot formaat ronde stickers

Uw grote ronde stickers drukken we op één van onze Durst printers. De stickers zijn beschikbaar met een doorsnede van 20 cm tot en met 130 cm en in maar liefst 9 verschillende materiaalsoorten. Met zoveel verschillende materiaalsoorten is er altijd 1 sticker die bij uw wensen aansluit!

Afwerken van grote ronde stickers

We kunnen uw grote ronde stickers verder afwerken. De stickers kunnen voorzien worden van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en de print beter beschermd zijn tegen krassen en beschadigingen. Een anti-slip laminering is ook mogelijk zodat de stickers gebruikt kunnen worden als vloersticker! Onze magneetstickers zijn zelfs af te werken met een whiteboard laminaat. Plak de magneetstickers op uw koelkast en vergeet nooit meer uw belangrijke boodschappen!

stickers rond

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: